Ak Parti Muğla Teşkilatı Muhtarlarla Buluştu

AK Parti Muğla Merkez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya katılan Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, AK Parti iktidarının 5 değil, 10 yıl süreceği iddia etti.

Ak Parti Muğla Teşkilatı Muhtarlarla Buluştu
Toplantıya AK Parti Muğla milletvekili Dr. Mehmet Nil Hıdır, İl başkanı Av. Gültekin Akça, Merkez İlçe Başkanı İlyas yolcu ile köy ve mahalle temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan Ak parti Muğla merkez İlçe başkanı İlyas Yolcu, 'Milli birlik ve Kardeşlik' projesinin halkın huzur ve mutluluğu için hak, adalet ve hukuk kuralları içerisinde yürütüldüğünü belirterek, "Bu projeye bir katkıda bulunmayan muhalefet bir fikir üretemediği gibi, tezi ve anti tezi de bulunmamaktadır. Bunlar iktidarın başarısını hazmedememektedir" dedi.
AK Parti Muğla Milletvekili Dr. Mehmet Nil Hıdır, yaptığı konuşmasında muhalefet partilerine yüklenirken, "Bunlar istemezük zihniyeti ile politika yapıyorlar. Muhalefetin grup başkanvekilleri kapı kapı dolaşıyorlar. Muğla'ya da geldiler. Kemal Anadol, Kemal Kılıçdaroğlu, Oktay Vural, Deniz Bölükbaşı. Ana muhalefet partisini dilinde meşhur bir söz var 'İstemeyiz' yeni hastane yapacağız, Tıp Fakültesi ile birleştireceğiz. 'Hayır istemeyiz' Hastane yapacak yer için ruhsat verin, mevcut hastaneyi 5 katlı yapalım 'Hayır istemeyiz' Çevre yolunda yer verin 'Hayır mahkemeye gideriz' Yuvarlakçay üzerine HES prjoesi var, elektrik enerjisi üretelim 'Hayır istemeyiz', Güllük'e liman yaptık, ikinci bir liman yapalım 'Hayır istemeyiz' Her hafta Cruvazier gemiler gelsin, 1 milyon dolar para bıraksın, Marmaris etrafındaki Dalyan'a kadar, Bodrum'a Efes'e kadar turistlerimiz kış aylarında gelsin, limanı genişletelim 'Hayır yaptırmayız' Vah zavallılar vah. 1946 ruhuna takılıp kalmışsınız. O zaman da öyle diyordu CHP'liler. Rahmetli Menderes Vatan Caddesini yaptırıyordu 'Hayır yaptırmayız' Millet Caddesini açıyordu 'Oraya uçak mı indireceksiniz, hayır istemeyiz' 60 yıldır hiç değişmeyen politikalar 'Hayır istemeyiz' Mecliste hakimler savcılar yasasını değiştiriyoruz, 'Aceleniz ne bir gecede niye bu telaşınız yangından mal mı kaçırıyorsunuz' milletimizin acelesi var. Vakıflar Yasasını değiştiriyoruz. 20 sefer meclise gelmiş hiçbir iktidar değiştirememiş, 'Aceleniz ne gecenin saat üçünde Vakıflar Yasası ile yangından mal mı kaçırıyorsunuz' Nükleer Güç Enerji Santralleri yasasını çıkarıyoruz. 'Sabahın beşinde aceleniz ne' Askeriyede suç işleyen suçunu o millete karşı işleyen herkes sivil mahkemelerde de yargılansın diyoruz. 'Efendim biz anlamadık' diye Anayasa Mahkemesine koşturup şikayet ediyorlar. Bunların çözüm kapıları Anayasa Mahkemelerinde, çözüm kapıları meclisin içerisindeki istemezük politikalarında gizli. Millete karşı verecekleri hiç bir hesap yok. Milleti zaten umursamıyorlar ki. Yaş ortalaması 70 olan 75 kişilik bir grupları var. Kayseri'den öbür taraf da gidemiyorlar. Türkiye bunların eline mahkum değil" diye konuştu.