15 yıllık yazı işleri müdürüne plaket

Nazilli'de 1 Haziran 1983 yılında kurulan ve halen günlük gazete olarak yayın yapan Nazilli Anadolu Gazetesi'nin 15 yıllık Yazı İşleri Müdürü Rabia İmren Aydoğdu'ya gazete sahibi Mehmet Akgül tarafından plaket verildi.

15 yıllık yazı işleri müdürüne plaket
  Nazilli ' de 1 Haziran 1983 yılında kurulan ve halen gü ; nlü ; k gazete olarak yayın yapan Nazilli Anadolu Gazetesi ' nin 15 yıllık Yazı İşleri Mü ; dü ; rü ; Rabia İmren Aydoğdu ' ya gazete sahibi Mehmet Akgü ; l tarafından plaket verildi .
Nazilli Ö ; ğretmen Evinde dü ; zenlenen programda , yaklaşık 27 yıldır faaliyette olan Anadolu Gazetesinin halen gö ; revde olan 15 yıllık Yazı İşleri Mü ; dü ; rü ; Rabia İmren Aydoğdu ' ya gazetenin imtiyaz sahibi Mehmet Akgü ; l , hizmetlerinden dolayı plaket vererek kendisini kutladı . Gazeteciliğin zor ve keyifli olduğunu belirten Akgü ; l yaptığı konuşmasında ; ' Gazetecilik mesleği gerç ; ekten ç ; ok zor bir meslek . Gecesi , gü ; ndü ; zü ; olmayan , sosyal hayatı etkileyen fakat bir o kadar da keyifli bir meslek . Gazetecilik mesleği basımından haber yazımına kadar her aşamasında emek var . Bu zorlu mesleği seç ; en ve bu meslek iç ; in ç ; alışan tü ; m arkadaşlarımı kutluyorum . 15 yıldır Anadolu Gazetesinin Yazı İşleri Mü ; dü ; rü ; gö ; revini yü ; rü ; ten ve başarılarıyla adından sö ; z ettiren arkadaşımız Rabia İmren Aydoğdu ' ya gö ; revinde başarılar ve nice 15 yıllar dileğiyle kendisini kutluyorum ' dedi .
Rabia İmren Aydoğdu da konuşmasında ; ' Gazetecilik mesleğinde 15 yıldır aktif olarak ç ; alışıyorum . Bu mesleğin zorluklarını yaşamama rağmen bu işten kopamıyorum . Bu mesleğe bir kez bulaşan birinin bir daha kopması mü ; mkü ; n değildir . Aktif olarak gazetecilik yapan tü ; m arkadaşlarıma işlerinde başarılar diliyorum ' diye konuştu .
Nazilli Ö ; ğretmen Evinde yapılan programa Anadolu ve Adalet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Akgü ; l , Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Mü ; dü ; rü ; Rabia İmren Aydoğdu , Akgü ; l Ofset ç ; alışanı Adem Adlım , Yeniasır Gazetesi Nazilli Bü ; ro Sorumlusu Ali Soydemir ve İHA Temsilcisi Ü ; mit Ö ; zmen katıldı . Canlı Mü ; zik eşliğinde eğlenen gazeteciler , programın sorunda hatıra fotoğrafı ç ; ektirdiler .