Kayseri Şekerspor Karate Takını Türkiye Şampiyonası'na Katılacak

Kayseri Şekerspor Karate Takımı, Yozgat'ta yapılan Büyükler Bölgeler Arası Karate Şampiyonası'na adeta damgasını vurdu

Kayseri Şekerspor Karate Takını Türkiye Şampiyonası'na Katılacak
  Kayseri Şekerspor Karate Takımı , Yozgat ' ta yapılan Büyükler Bölgeler Arası Karate Şampiyonası ' na adeta damgasını vurdu . Şampiyonada 4 birincilik 3 ikincilik ve 5 üçüncülük derecesi alan Kayseri Şekerspor Karate Takımı , 5-7 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Büyükler Türkiye Şampiyonası ' na katılmaya da hak kazandı .
Yozgat ' ta yapılan Büyükler Bölgeler Arası Karate Şampiyonası sonrası aldıkları dereceler ile Kayseri Şekerspor Kulüp Başkanı Cuma Karataş ' ı makamında ziyaret eden Karate Takımı sporcularından Raşit altınok , Fatih Güneş , Ferhat Karakuş , Feti Çalışkan , Osman Özmen , Fatih Şahin , Hüseyin Yiğiter , Arslan Çalışkan , Fatih Şahin , Metin Baklaya , Öcal Ateş , Ayşe İlhan ve Karate Federasyonu As Başkanı Mustafa Altınok , yönetimin kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkürlerini etti .
Ziyarette Konuşan Kayseri Şekerspor Kulüp Başkanı Cuma Karataş , böylesine ciddi bir kurumun , ciddi bir kulübü olduğunu belirterek , " Böylesine ciddi bir kulübümüz ise çok ciddi başarılara imza atmaktadır . Bizde bu nedenle tüm sporcularımız ile gurur duymaktayız . Aldığımız başarılar tüm Türkiye ' ye maal olur ve diğer sporcularımıza örnek olur . Herkes sizden yeni başarılar bekliyor " şeklinde konuştu .
Karate Federasyonu As Başkanı Mustafa Altınok ise kulüp adına ve ferdi olarak alınan tüm başarılarda Kayseri Şekerspor ' un büyük katkısı olduğunu belirterek , " Bizlere ve sporcularımıza destek olan siz değerli Kulüp Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkür ederiz . Sporun her dalına olan desteğinizi biliyoruz ve bundan sonra da devam etmesini diliyoruz . İnşallah önümüzdeki ay yapılacak olan Türkiye Şampiyonası ' nın ardından Yunanistan ' ın Atina şehrinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası ' na katılarak ülkemizi ve kulübümüzü başarı ile temsil edeceğiz " diye konuştu .