Eğitime Katkı Sağlayanlara Teşekkür Belgesi Verildi

'Eğitime Yüzde Yüz Destek' kampanyası kapsamında Mersin'in Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar'ın girişimiyle ile Keben ve Kargıcak İlköğretim Okullarına bilgisayar ve projeksiyon cihazı alındı

Eğitime Katkı Sağlayanlara Teşekkür Belgesi Verildi
"Eğitime Yüzde Yüz Destek" kampanyası kapsamında Mersin'in Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar'ın girişimiyle ile Keben ve Kargıcak İlköğretim Okullarına bilgisayar ve projeksiyon cihazı alındı. Katkı sağlayan kurum, kuruluş ve iş adamlarına Kaymakam Damatlar teşekkür belgesi verdi.
Silifke Kaymakamlık toplantı salonunda Kaymakam Damatlar'ın düzenlediği toplantıya kurum, kuruluş temsilcileri, Halk Bankası Müdürü Cemal Özdener, Ak Parti Silifke İlçe Başkanı Arslan Türe, İl Genel Meclis Üyeleri Ali Tokmar, Yahya Yılmaz, Durmuş Ali Gölgeli, Mustafa Göktaş, Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı, Vakıf Başkanı Arslan Eyce, Med-Mar şirketinden iş adamı Aybars Oral muhtarlar ve okul müdürleri katıldı.
Silifke Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan toplantıda ihtiyacı olan okullara 16'ı öz kaynaklardan, 11 hayırsever vatandaşlardan olmak üzere 27 bilgisayar ile 4 projeksiyon aleti teslim edildi.
Silifke'nin Keben ve Kargıcak köyü ilköğretim Okuluna 16 bilgisayar ile 2 projeksiyon aleti verilirken, Silifke'nin Sarıcalar İlköğretim Okuluna da 4 adet bilgisayar verildi. Kalan bilgisayarların ihtiyacı olan diğer okullara dağıtıldığı öğrenildi.
Mersin Valiliğinin Bilgiye Erişim Projesi kapsamında bilgisayarsız okul kalmayacağını belirten Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, göreve geldiğinde merkez ve köy okullarından olmak üzere tespit edilen 114 eksik bilgisayar bulunduğunu, yapılan çalışma sonucunda bu eksiğin 59'a düştüğünü 2010-2011 eğitim öğretim yılına bütün okullarda bilgisayarın bulunacağını kaydetti.
Konuşmalardan sonra Kaymakam Damatlar eğitime destek veren hayırseverlere ve kurum kuruluş temsilcilerine teşekkür belgesi verdi.