C.ü. Hastanesi Hastalarına Moral Konseri

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yatmakta olan hastalara moral vermek amacıyla Türk Sanat Müziği Konseri gerçekleştirildi.

C.ü. Hastanesi Hastalarına Moral Konseri
  C . Ü Uygulama ve Araştırma Hastanesi Hikmet Boran Konferans Salonu ' nda gerçekleştirilen konsere , Hastane Başhekimi Prof . Dr . Gökhan Köylüoğlu , Başmüdür Rahmiye Gültekin , Başhemşire İlknur Vergi ve çok sayıda hasta ile yakını katıldı .
Sivas Kültür ve Sanat Derneği Klasik Türk Müziği Korosu Şefi Ömer Dilek Talı yönetiminde gerçekleştirilen ' Hicaz Makamında Şarkılar ' isimli konser , üniversite hastanesinde yatmakta olan hastalar tarafından yoğun ilgi gördü .
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan , C . Ü Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof . Dr . Gökhan Köylüoğlu , bu tür organizasyonların çok önemli olduğunu ve devamını beklediklerini belirterek , " Bazen mecburen de olsa iğneyle , serumla canınızı acıtıyoruz ama bu tür faaliyetler ile en azından bir nebze olsun hastalığınızı unutturmak , onlardan uzak kalmanızı sağlamak istedik " dedi .
Hastane Başmüdürü Rahmiye Gültekin ise " Hastaların mutlu bir şekilde ayrılması ve yüzlerinde ki mutlu ifadelerini görmelerinin
kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek , " Böyle bir organizasyon düzenledikleri için hastane yönetimine çok teşekkür ediyorum .
Organizasyonun sadece bir gün olarak sınırlanmaması gerektiğini düşünüyoruz . Özellikle uzun süreli tedavi gören ve sosyal ve kültürel etkinliklerden uzak kalan bu konser ayrı bir mutluluk kaynağı oldu . ' ' diye konuştu .
Konuşmaların ardından C . Ü Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof . Dr . Gökhan Köylüoğlu , Sivas Kültür ve Sanat Derneği Klasik Türk Müziği Korosu Şefi Ömer Dilek Talı ' ya teşekkür ederek , çiçek takdim etti .