Aziziye Termal Standına Büyük İlgi...

Aziziye Termal Tesisleri, EKSPOMED 2010 fuarında açtığı standla göz kamaştırıyor

Aziziye Termal Standına Büyük İlgi...
Aziziye Termal Tesisleri, EKSPOMED 2010 fuarında açtığı standla göz kamaştırıyor. 17. uluslar arası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Teknik ve Ekipmanları Fuarı'nın EKSPO TERMAL bölümünde stand açarak tanıtım yapan Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri büyük ilgi görüyor.
İlçenin termal turizm değerlerini tanıtmak ve yatırımcıları bölgeye çekmek amacıyla EKSPOMED 2010 Fuarı'na katılan belediye, yaptığı tanıtımla katılımcılardan tam not alıyor.
İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 18 Mart'ta açılan ve 21 Mart'a kadar açık kalacak fuarda, Aziziye Belediyesi de termal turizm merkezi olma yolundaki hedefine bir adım daha yaklaşmak ve ilçeyi dünyaya tanıtmak için katılıyor. Fuarda ilçenin termal zenginliği ve yatırım alanları, resim, video ve broşürlerle ziyaretçilere aktarılıyor.
ZİYARETÇİ AKINI
Fuarın ilk iki gününde Aziziye Belediyesi Termal Tesisleri standını AK Parti MKYK üyesi ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Aydın ve Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ile birlikte ziyaret ederken, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, yardımcısı Prof. Dr. Semih Diyarbakır ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Sait Keleş standa konuk oldular.
Aziziye'nin çağdaş standartlarda hizmet üretmesine karşın, tanıtım noktasında eksiklerinin bulunduğunu ifade eden Başkan Cengiz, "Türkiye'nin önde gelen termal tesisleriyle aynı kulvarda yer alarak, önemli bir tanıtım hamlesi başlatmış durumdayız. Yaptığımız tanıtım hamleleriyle ilçemizi tercih edilen bir turizm merkezi vizyonuna kavuşturacağız." ifadelerini kullandı.
Fuarda, Ankara, Afyon, Kütahya, Balıkesir, Bursa ve İzmir gibi illerden çok sayıda termal tesis ve otellerin standı bulunuyor.