Zonguldak Diyabetliler Derneginden Başkana Ziyaret

Diyabet Diyaliz ve Kronik Hastalar Derneği Zonguldak Şube yönetimi Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'ı ziyaret etti.

Zonguldak Diyabetliler Derneginden Başkana Ziyaret
Diyabet Diyaliz ve Kronik Hastalar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Çetin Terzioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'ı ziyaret etti. Başkan Terzioğlu, Ulupınar'dan ilçede şube açmaları hakkında kendilerine yardımcı olmalarını istediler. Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, "Zonguldak'ta faaliyette olan dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerden Devrek'te şube açmaları için yardımcı olmamızı istediler. Devrek Belediyesi olarak son yıllarda çokça görülen diyaliz ve diyabet hastaları için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Belediyemizin üst katında bulunan bir odamızı dernek kurulması için tahsis edeceğiz ilgili arkadaşlarımız ve dernek üyelerimiz Devrek'te şube açılması için gerekli girişimlerde bulunacaklardır. Bizler belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız" dedi.
Dernek Başkanı Çetin Terzioğlu ise, "Vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar'a teşekkür ediyorum. Umuyorum ki en kısa sürede Devrek'te de şubemizi açarız" dedi.