Uyuşturucu Ticareti Zanlısı Tutuklandı

Samsun'da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan şahıs, savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı

Samsun'da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan şahıs, savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Samsun'da polisin İstanbul bağlantılı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda ele geçen esrar ve uyuşturucu haplarla ilgili 4 kişi gözaltına alınmış, daha önce adliyeye sevk edilen zanlılardan Birol A. (36) tutuklanmış, Ali K. (43), İbrahim C. (28) ve Dinçer Y. (30) çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı.
Organize Suçlarla Mücadele Savcısı'nın, serbest kalan 3 kişinin tutuklanmaları için bir üst mahkemeye itirazda bulunmasının ardından yeniden gözaltına alınan İbrahim C. ve Dinçer Y., 9 gün önce tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilmişti. Hakkında gıyabi tevkif müzekkeresi çıkartılan Ali K., İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ali K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.