Söke'de Yaşlılar Haftası Kutlamaları Başladı

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanılan yaşlılar haftası kapsamında Söke'de etkinlikler başladı.

Söke'de Yaşlılar Haftası Kutlamaları Başladı
Söke Hilmi Fırat Huzurevi yaşlıları Huzurevi Müdürü Hülya Kurtay, Söke İkinci Baharı Yaşatma Derneği Başkanı Dilek Yavuzyılmaz ve Huzurevi görevlileri ile birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk sunarlarken; çelenk sunumunun ardından ziyaretlerde bulundular.
DEMİREZER; "YAŞLILARA SEVGİ VE SAYGI GÖSTERMELİYİZ"
İlk ziyaret edilen makam Kaymakamlık oldu. İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Hilmi Fırat Huzur Evi yaşlılarını kabul etti. Yaşlıların Kaymakamlık ziyaretinde Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu da bulundu. Yaşlıların haftasını kutlayan İlçe Kaymakamı Mehmet Dermirezer; "Herkes bir gün yaşlanacağını düşünerek yaşamalı ve bugün kendisinden yaşlı olanlara saygı göstermelidir. Bizler yaşlılarımızın hayat tecrübelerinden dersler çıkarmalı ve onlara gerekli sevgi-saygıyı göstermeliyiz" dedi.
"YAŞLILAR BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ"
Söke Hilmi Fırat Huzurevi yaşlıları, beraberlerindeki heyet ile birlikte daha sonra Söke Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ettiler. Huzurevi yaşlılarını Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna karşıladı. Söke Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen kabulde Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna; tüm yaşlıların yaşlılar haftasını kutladı.