Kurtlar Vadisi Pusu 83. bölümde ajan Cahit mi?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 83. bölümünde flaş gelişme... Memati, Kurtlar Vadisi Pusu ekibine sonradan katılan Cahit'i ajanlık yapmakla suçladı. Cahit, hangi ülkenin ajanı?

Kurtlar Vadisi Pusu 83. bölümde ajan Cahit mi?
  Kurtlar Vadisi Pusu ' nun yeni yayınlanan 83 . bö ; lü ; m fragmanında ajan skandalı yaşandı . Polat Alemdar ' ın yanına sonradan katılan ve Polat ' ın en iyi adamları olan Abdü ; lhey ve Memati ile arası pek iyi olmayan Cahit , Polat ' ın yanına yabancı istibarat ö ; rgü ; tleri tarafından yerleştirilmiş bir ajan mı? İşte Kurtlar Vadisi Pusu ' da akıllarda soru işareti oluşmasına neden olan soru bu . . .

Vadi ' nin yeni yayınlanan 83 . bö ; lü ; m fragmanında Polat ' ın sağkolu Memati , ekibe yeni katılan Cahit ' i ajanlık yapmakla suç ; luyor ve sen hangi ü ; lkenin ajanısın diye soruyor . . . Cahit ise ç ; atışmanın ortasında kaldıkları iç ; in Memati ' yi iterek ç ; atışmaya dahil oluyor . . . Dizinin bir diğer sahnesinde ise Gü ; llü ; Erhan ile Cahit , Polis tarafından tutuklanıyor . . .

Cahit , Polat Alemdar ' ın ekibine nasıl katıldı ve Polat ' ın en yakınına kadar geldi? Cahit ' in ajan olduğuna dair iddialar doğru mu yoksa Memati kandırılıyor mu? Bu soruların cevabı Vadi ' nin ilerleyen bö ; lü ; mlerinde yanıt bulacak . . . .

VADİ ' DE SAVAŞ BAŞLIYOR İZLE

POLAT ' TAN Ö ; NEMLİ TÜ ; YO
İZLE

KURTLAR VADİSİ PUSU 83 . BÖ ; LÜ ; M TÜ ; YOLARI
İZLE

KURTLAR VADİSİ PUSU SEVERLERE MÜ ; JDE

KURTLAR VADİSİ PUSU 83 . BÖ ; LÜ ; M FRAGMANI İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu hayranları Abdü ; lhey ' in ö ; ldü ; ğü ; ne inandı mı?

KURTLAR VADİSİ PUSU 83 . BÖ ; LÜ ; ME AİT Ç ; OK Ö ; ZEL FOTO GALERİ