Kaynarca Kulaklı Köyü İlköğretim Okulu'nda Yaptırılan Atatürk Büstü Ve Çeşme Törenle Açıldı

Kaynarca Kulaklı Köyü İlköğretim Okulu'na ilçe Kaymakamlığı tarafından yaptırılan Atatürk Büstü ve Hayırsever İşadamı Turan Öztaş'ın okul bahçesine yaptırdığı çeşme düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kaynarca Kulaklı Köyü İlköğretim Okulu'nda Yaptırılan Atatürk Büstü Ve Çeşme Törenle Açıldı
Kulaklı İlköğretim Okulu'ndaki törene İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Kaynarca Belediye Başkanı Zennur Özel, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, İlçe Müftüsü Şükrü Kabakçı, İlçe Özel İdare Müdürü Adnan Kumru, SEBAP İl Yürütme Kurulu üyeleri, Kaynarca Milli Eğitim Müdürü Hidayet Tekin Yazıcı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Kulaklı Köyü Muhtarı Türkan Öner ve okul yönetiminin örnek ev sahipliği yaptığı açılış töreninde konuşan Kaynarca Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, okullardaki eğitim kalitesini arttırmak için yapılan her türlü hizmetin Türkiye'nin aydınlık geleceğine ışık tutacağını belirttiler.
276 öğrencinin eğitim gördüğü Kulaklı İlköğretim Okulu'ndaki törende SEBAP İl Yürütme Kurulu üyeleri İrfan Sarık, Adil Şenol, Niyazi Baliç ve Kurtuluş Ergün'ün girişimleri sonucu öğrencilerin hizmetine sunulan çeşmenin açılış kurdelesini çeşmenin yapılması isteğini ileten öğrenci Umut Kütük protokol üyeleriyle birlikte kesti. Törende çeşmeyi yaptıran İşadamı Turan Öztaş'a teşekkür plaketi verildi.
Kulaklı İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Harbi, okulun eski müdürü Suat Erdoğan, öğretmenler, öğrenciler ve köy halkı, açılış töreni için okullarına gelen protokol üyeleri ve davetlilere yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür ettiler.