Kulakları Ve Burnu Kesilen Kadın Güvenlik Kamerasında

Bingöl'de eşi tarafından kulakları ve burnu kesilen kadının Genç Devlet Hastanesi'ne girerken ve ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Kulakları Ve Burnu Kesilen Kadın Güvenlik Kamerasında
  Bingö ; l ' de eşi tarafından kulakları ve burnu kesilen kadının Genç ; Devlet Hastanesi ' ne girerken ve ambulansla Bingö ; l Devlet Hastanesi ' ne sevk edilirken gü ; venlik kamerasına yansıyan gö ; rü ; ntü ; leri ortaya ç ; ıktı .
Edinilen bilgiye gö ; re , eşi tarafından Yamaç ; ile Kılç ; adır kö ; yü ; arasında bulunan Sir Deresi mevkiinde kulakları ve burnu kesilen Aysun K . , yine eşi tarafından kamyonetle Genç ; Devlet Hastanesi ö ; nü ; ne kadar getirildi . Hastanenin gü ; venlik kamerasına yansıyan gö ; rü ; ntü ; lerde , hastane bahç ; esi ö ; nü ; ne kadar gelen kamyonet kadını bıraktıktan sonra uzaklaşırken , yü ; zü ; sarılı kadın ise kendi imkanları ile hastaneye doğru yü ; rü ; yor .

Olay anında hastane bahç ; esinde bulunan bir gü ; venlik gö ; revlisi durumdan şü ; phelenerek kamyonetin plakasını aldıktan sonra konuyu polise bildirdi . Genç ; Devlet Hastanesi acil servisinde ilk mü ; dahalesi yapılan kadın , ambulansla Bingö ; l Devlet Hastanesi ' ne sevk edildi . Tekerlekli sandalye ile hastane personeli tarafından ambulansa taşınan kadın , Bingö ; l Devlet Hastanesi ' nin ardından Bingö ; l Doğum ve Ç ; ocuk Hastalıkları Hastanesi ' ne sevk edildi . 7 aylık hamile olan kadın , mü ; dahalenin ardından Elazığ Fırat
Ü ; niversitesi Tıp Fakü ; ltesi Araştırma Hastanesi ' ne kaldırıldı . Erken doğum yapan kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi .