Freni Patlayan Minibüs Bir Motosikleti Altına Aldı

Motor gezisine çıkan Kuşadalı yedi motor tutkunu gencin hafta sonu macerası faciayla sonuçlandı

Freni Patlayan Minibüs Bir Motosikleti Altına Aldı
Motor gezisine çıkan Kuşadalı yedi motor tutkunu gencin hafta sonu macerası faciayla sonuçlandı. Freni patladığı iddia edilen bir dolmuş minibüs, geziden dönen motosikletlerden birini altına aldı, kazada 32 yaşında bir kişi hayatını kaybetti.
Kuşadası-Söke yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü. Kuşadası'ndan Didim'e motosikletleriyle giden 7 genci, gezi dönüşünde facia karşıladı. Söke-Kuşadası arasında meydana gelen kazada yokuş aşağı giden Söke-Davutlar dolmuş minibüsü önce bir özel taksiye daha sonra geziye çıkan gençler arasında bulunan 32 yaşındaki Erhan Uyakerman'ın motosikletine çarptı. Kazada yaralanan Erhan Uyakerman, kaldırıldığı Söke Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Erhan Uyakerman isimli motosiklet ve müzik tutkunu şahsın Kuşadası'nda İmbat ve Charisma otellerinin içerisinde hediyelik eşya dükkanı işlettiği öğrenildi. Çevresinde çok sevilen ve hayatını kaybetmesiyle Kuşadası'nda büyük üzüntü yaratan Erhan Uyakerman'ın çeşitli motosiklet kulüplerine üye olduğu belirtildi.

Olaydan sonra minibüs şoförü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.