Dershanenin Çatısı Otoparka Düştü

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kuvvetli esen rüzgar, dershane olarak kullanılan bir binanın çatısını uçurdu.

Dershanenin Çatısı Otoparka Düştü
  Kahramanmaraş ' ın Elbistan ilç ; esinde kuvvetli esen rü ; zgar , dershane olarak kullanılan bir binanın ç ; atısını uç ; urdu . Alışveriş merkezinin otoparkına dü ; şen ç ; atı , ç ; ok sayıda aracın hasar gö ; rmesine sebep olurken , bir ö ; ğrenci hafif şekilde yaralandı .
Elbistan ' da ö ; ğle saatlerinde başlayan şiddetli rü ; zgar , hayatı olumsuz etkiledi . Dakikalar geç ; tikç ; e hızını daha da arttıran rü ; zgar sebebiyle , dershane olarak kullanılan bir binanın ç ; atısı uç ; arak 50 metre uzaklıkta bulunan alışveriş merkezinin otoparkına dü ; ştü ; . 2 aracın ağır hasar gö ; rdü ; ğü ; olayda , bir ö ; ğrenci de yaralanırken korku dolu dakikalar yaşandı . Vatandaşlar , araç ; parkında kimsenin bulunmamasını bü ; yü ; k bir şans olarak ifade ederken , polis ve itfaiye ekipleri ç ; evrede geniş gü ; venlik ö ; nlemleri aldı .
Ç ; atı dü ; şmesi sonucu yaralanan Enes Yağmur ( 14 ) isimli ö ; ğrenci , ambulansla devlet hastanesine kaldırıldı .

Ö ; nceki gü ; n Meteoroloji Genel Mü ; dü ; rlü ; ğü ; tarafından meteorolojik uyarı yapılmış ve şiddetli rü ; zgar sebebiyle bö ; lgede yaşanması muhtemel soba zehirlenmelerine karşı vatandaşlar uyarılmıştı .