Besni Stadyumuna Fitness Parkı Kuruldu

Adıyaman'ın Besni ilçe stadyumuna Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve valilik koordinasyonunda 'Herkes el ele spor parkına' projesi adı altında halka açık fitness park kuruldu.

'Herkes el ele spor parkına' projesi kapsamınca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilçe stadyumuna kondisyon bisikleti, uzay yürüyüşü, twist, step twist, sarkaç, kaldıraç, kol ve göğüs çalıştırma, step bisikleti, kalça twist, havada yürüyüş, makas ve mekik ünitesi spor aletleri kuruldu.
Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fethi Siner, amaçlarının Besni'de sağlıklı yaşam için sporu yaygınlaştırmak, halkı spora teşvik ederek zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu söyledi. Vatandaşların boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmek ve spor potansiyelini canlandırarak harekete geçirmek olduğunu belirten Siner; "İlçemize güzellikler katmak ve halkımızın eğlenmesini, açık havada spor yapma imkanı sağlamak için böyle bir parkı açmayı uygun gördük. Bu tür yerlerin hor kullanılmaması
gerekir. Halkımızın buna özen göstereceğinden şüphemiz yoktur. Gencinden, yaşlısına, bay, bayan herkesin kullanabileceği halka açık fitness parkımız ilçemize hayırlı olsun" dedi.