Alaca'da Sgk Şubesi Kurulması Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Çorum'un Alaca ilçesine kurulması planlanan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) için başlatılan çalışmalar son aşamaya geldi.

Alaca'da Sgk Şubesi Kurulması Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı
  SGK İl Müdürü Ayhan Yürüyen , SGK Alaca Şubesi ' nde yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere ilçeye gelerek incelemelerde bulundu . Alaca Kaymakamı Şahin Arsal ve Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ile SGK ' ya tahsis edilen binayı gezen Yürüyen , çalışmaların tamamlanmasının ardından SGK Şubesi ' nin 8-10 kişiden oluşan bir personel kadrosuyla hizmete açılacağını söyledi .
SGK ' nın üç sağlık kurumuyla birleşmesinin ardından vatandaş odaklı hizmet anlayışı noktasında büyük ilçelerde merkez müdürlüğü açılmasının kurum başkanlıklarınca planlandığında dikkat çeken Yürüyen , " Bu doğrultuda Sungurlu ' da ve Osmancık ' ta SGK merkezimizi açtık . Hizmeti vatandaşın ayağına götürme anlayışıyla şimdi de Alaca Merkez Şubemizi açacağız . Geçtiğimiz günlerde Kaymakamımız Şahin Arsal ve Belediye Başkanımız Muhammet Esat Eyvaz yer konusunda yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde mülkiyeti
Diyanet Vakfı ' na ait olan salonunun müdürlüğümüze tahsisi yapıldı . En kısa sürede çalışmaların tamamlanmasıyla kurumumuzu Alaca halkının hizmetine açacağız " dedi .