'Esirgemeden' adlı albüm çıkıyor

Engelli çocuklar için bir araya gelen ünlüler 'Esirgemeden' adını verdikleri bir albüm hazırlıyorlar.

'Esirgemeden' adlı albüm çıkıyor
Yıldızlar, engelli çocuklarla 'Esirgemeden' için bir araya geliyor! Galatasaray Spor Kulübü Derneği himayesinde ve MİKADER aracılığıyla gerçekleşen 'Esirgemeden' albüm projesi için pazartesi gecesi Maslak TİM'de görkemli bir tanıtım gecesi düzenlenecek. Projenin mimarlığını üstlenen Dilara Endican; "Gecede işitme engelli, konuşma engelli, zihinsel engelli ve bedensel engelliler yer alıyor. Her sanatçı onlarla düet yapacak ve sanatçıların arkasında koro olacak" denildi.

ORKESTRA KURULDU
'Esirgemeden' albümünün prodüktörü Aykut Gürel de "Böyle gecelerde sanatçılar playback söyler, uzar ve anlamsız bir şeye dönüşür" diyerek ekledi: "Ben canlı olmasında ısrar ettim ve geniş bir orkestra kuruldu. Hoş bir gala gecesi olacak. Albümde yer alan herkes sahnede de şarkısını söyleyecek." Gala gecesinde sahneye çıkacak sanatçılar arasında; Nilüfer, Emel Sayın, Levent Yüksel, Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Sibel Can gibi bir çok ünlü bir araya gelecek.

KİMLER YOK Kİ!
Projede,Yavuz Bingöl, Mor ve Ötesi, Yüksek Sadakat, Olgun Şimşek ve Oktay Kaynarca gibi ünlü isimler ile gruplar şarkılarıyla destek verecek. Prodüktörlüğünü Aykut Gürel'in üstlendiği projenin mimarı Dilara Endican, gecenin sunuculuğunu Meltem Cumbul, Halit Ergenç, Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ, Özgü Namal, Ceyda Düvenci, Oktay Kaynarca, Meral Okay, Arda Turan, Mehmet Ali Erbil, Emre Aşık, Hande Ataizi, Hande Subaşı, Sinan Tuzcu, Fırat Çelik ve daha birçok ünlü isim üstleneceğini anlattı.