Çanakkale Ve Bilecik Gezisine İlişkin Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Bilecik ve Çanakkale gezisine katılacak gençlere ve velilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Bilecik ve Çanakkale gezisine katılacak gençlere ve velilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Gençlerin vatan sevgisini pekiştirmek, tarih ve kültür ile ilgili bilgilerini tazelemek, kuruluş ve kurtuluş destanlarının tarihini yeniden ve yerinde yaşatarak öğretmek amacıyla her yıl Bilecik ve Çanakkale gezileri düzenleniyor. Bu yıl 2-4 Nisan tarihleri arasında Bilecik ve Çanakkale'ye düzenlenecek geçiye Adıyaman'dan toplam 35 genç katılacak. Gezi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına, geziye katılacak gençler ile velileri ve Gençlik Merkezi gönüllü
çalışanları katıldı. Gençlik Merkezi Müdürü Abdurrahman Şahin ve Spor Uzmanı Yavuz Figen, toplantıda geziye ilişkin bilgiler verdi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, her yıl Bilecik ve Çanakkale'ye gezi düzenlendiğini belirterek, "Bu geziye öncelikle maddi durumu kısıtlı, çevresiyle uyumlu, derslerinde başarılı, duygu ve düşüncelerini çevresinde bulunan kişilere aktarabilen, 13-18 yaş grubu gençler katılıyor. Gençler tarihin aktığı, şehit kanlarıyla bulanmış topraklar olan Bilecik ve Çanakkale illerine götürülecektir. Umarım Çanakkale gezisine katılacak olan gençlerimiz oradan büyük bir keyif alarak ilimize dönerler" dedi.

(AHM-Y)