Erciş'te Esnaf Ve Üreticilere Yönelik Çeşitli Kurslar Düzenlenecek

Van'ın Erciş ilçesinde oda ve sivil toplum örgüt temsilcileriyle bir araya gelen İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Erciş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde esnaf ve üreticilere yönelik çeşitli kursların tertip edileceğini söyledi

Erciş'te Esnaf Ve Üreticilere Yönelik Çeşitli Kurslar Düzenlenecek
Van'ın Erciş ilçesinde oda ve sivil toplum örgüt temsilcileriyle bir araya gelen İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Erciş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde esnaf ve üreticilere yönelik çeşitli kursların tertip edileceğini söyledi.
Makamda gerçekleşen toplantıda açıklamalarda bulunan Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, amaçlarının esnaf ve üreticilere yönelik kurslarla birlikte, toplumun bilinçlendirilmesini sağlamak olduğunu söyledi. Düzenlenecek kursların en az 13 kursiyerle oluşturarak, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde verileceğini bildiren Kurtoğlu, bu kurslarla birlikte çeşitliliği ve yelpazeyi genişletme gayelerinde olacaklarını belirtti. Kurtoğlu, "Oda başkanlarımızla birlikte, çeşitliliğin artırılması, özelikle odalara kayıtlı olan esnafımızın ihtiyaç duyduğu her alanda gerek halk eğitimi merkezi bünyesinde, gerekse İŞ-KUR'un desteklediği projelerle ilgili bir bilgilendirme toplantısı yaptık. Başkanlarımızdan konuyu esnaflarına, kayıtlı üyelerine duyurmalarını istiyoruz. Her alanda hizmet kalitesinin artırılması, esnafımızın bilgilendirilmesi için en az 13 kişinin bir araya gelmesiyle kurslar tertip edilecektir. Halk eğitimi bünyesinde istenilen yerde ve istenilen zamanda bu kurslarımızı açabileceğiz. Bu tür kurslar düzenlemesi için de taleplerin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne yönlendirilmesini ve müdürlüğümüzce de açılması istenen hangi kurs olursa olsun, hangi eğitim olursa olsun bununla ilgili çalışmalar titizlikle yürütecektir" dedi.