Avea'dan Kontörden Tl'ye Geçiş Dönemi Kampanyası

Avea, başlattığı Faturasız Yükleme kampanyası ile faturasız abonelerine 10 TL değerinde iletişim hizmeti hediye ettiğini bildirdi.

Avea'dan Kontörden Tl'ye Geçiş Dönemi Kampanyası
Avea'dan yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında 31 Mart 2010 tarihine kadar KAYIT yazıp 2630'a SMS gönderen ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla kampanyaya kaydolan ve tek seferde 150 ve üzeri kontör yükleyen faturasız aboneler, Nisan ayında, bir ay boyunca kullanabilecekleri, her yöne 10 TL kazanacak.

Kazanılan 10 TL, her yöne yapılacak görüşmelerde, SMS gönderiminde, data tüketiminde, katma değerli servislerin kullanımında, uluslararasına yapılacak çağrılarda ve SMS gönderimlerinde kullanılabilecek.
Avea'nın hayata geçirdiği ürün ve hizmetlerin yanı sıra sektörde ön ayak olduğu kampanyalar ile de müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu belirten Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, "Avea olarak müşteri lehine gerçekleşen ve tüm abonelere fayda sağlayan her türlü düzenlemeden mutluluk duyuyoruz. Şirket olarak her yöne tarifelerimiz gibi pazara sunduğumuz yenilikçi uygulamalarımızla abonelerimize ekonomik fiyatlarla özgürce iletişim kurma imkanı tanıyoruz. Bu anlamda, fiyat ve güvenilirlik arasındaki ilişkide tüketicilere daha fazla şeffaflık sunduğu için kontörden TL'ye geçiş uygulamasının da faydalı olacağını düşünüyoruz. Avea olarak müşterilerimize bu döneme girerken 10 TL değerinde bir iletişim fırsatı kazandıracak bu kampanyayı sunmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.