Silahlı Saldırıya Uğrayan Belediye Başkanı Bodur Hayatını Kaybetti

Kırıkkale'nin Hacılar Belde Belediye Başkanı Memduh Bodur, akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Yenidoğan Mahallesi Bankalar Caddesi'nde yürürken Bülent K. adlı kişinin silahlı saldırısına uğrayan ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılan Hacı Belediye Başkanı Memduh Bodur yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hastaneye akın eden Başkan Bodur'un yakınları, ölüm haberi üzerine büyük üzüntü yaşadı. Başkan Bodur'un ölüm haberini hastaneye gelen Sağlık eski Bakanı ve MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş açıkladı. Durmuş, "Kırıkkale bugün hiç hak etmediği üzücü bir olayla
karşılaşmıştır. Üzülerek ifade ediyorum ki Hacılar Belediye Başkanımız Sayın Memduh Bodur beyefendi saat 18.15 sularında Kırıkkale merkezde profesyonel sayılabilecek bir kişi tarafından göğsünden ve kafatasından yaralanarak ağır şekilde yüksek ihtisas hastanesine getirilmiş yapılan tüm müdahalelere rağmen arkadaşımız kurtulamamıştır" dedi.
Durmuş, konuşmasının ardından hastane içerisine girerek Bodur'un yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.
Öte yandan, Durmuş'un yaptığı açıklamanın ardından hastane önünde toplanan çok sayıda kişi, bir anda hastaneye girmeye çalışınca arbede çıktı. Bazı vatandaşlar yere düşerken bazıları da fenalık geçirdi. Polisin müdahalesiyle arbede daha fazla büyümeden önlendi.
Bu arada saldırıyı gerçekleştiren şahsın geçtiğimiz günlerde Hacılar Belediyesi'nde işten çıkarıldığı öne sürüldü.