Ak Parti İl Başkanı Atay'dan Tur Tepkisi

AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, 'Halkın ve esnaf kardeşlerimizin adeta eline elma şekeri tutuşturmak sureti ile kimsenin kimseyi kandırmaya, oy avcılığı yapmaya hakkı yoktur' dedi.

Ak Parti İl Başkanı Atay'dan Tur Tepkisi
Belediye başkanlarının asli görevinin halka hizmet etmek olduğunu iddia eden Sadık Atayi esas olanın seçimlerde verilen sözler ve vaadlerin yerine getirilmesi olduğuna dikkat çekerek, "Halkın ve esnaf kardeşlerimizin adeta eline elma şekeri tutuşturmak sureti ile kimsenin kimseyi kandırmaya, oy avcılığı yapmaya hakkı yoktur. 29 Mart 2010 tarihinden sonra 1 yılını doldurmuş olan Aydın Belediye Başkanının varsa yaptığı icraatlarını halkımız ile birlikte sorgulayacağımızı, verilmiş ancak yerine getirilmemiş sözlerin de hesabını soracağımızı tekrar ifade etmek isterim. 29 Mart 2009 ile 01 Mart 2010 tarihleri arasında geçen süre zarfında Aydınımıza kaç otobüs turist getirdiniz. Biz doğru cevabı verelim kocaman bir hiç. Biz uyarınca getirdiğiniz turistleri bu sürece mal etmek devekuşu misali kendini kandırmaktan öte bir şey değildir. Yerel seçimden sonra Aydınımıza hizmet doğrultusunda yapılacak her doğru projenin destekçisi olacağımızı her defasında dile getirmiştik. İktidar partisi olarak da bu sözümüzün arkasındayız. Ancak Sayın Çerçioğlu eski bir siyasetçi olarak siyaset yapma arzusunda ise oyunu kurallarına göre oynamalıdır. Saygı müessesesi göz ardı edilmemelidir. Belediye adına Sosyal Tesisler Müdürü sıfatı ile konuşan zat; öncelikle bir siyasi partinin Temsilcisi olmalıdır ki kendisini muhatap alalım. Zira Sosyal Tesis Müdürü olmak Turizm konusunda ahkam kesmeye yetmiyor maalesef" diye konuştu.
AK Parti döneminde Aydın'a kazandırılan turizm yatırımları hakkında da bilgiler veren Atay, "Turizm Bakanımız Sayın Atilla Koç bakanlığı döneminde Aydın'a 40 milyon TL karşılığı hizmet kazandırmıştır. Aydın Kültür ve Turizm Binası ile Kültür sarayını tamamlanmak üzere olan 110 milyon dolarlık Kuşadası'ndaki KOMER projesini, Afrodisias'a kadar olan turizm yolunu ve devam eden projeyi Selçuk-Kuşadası turizm yolunu, Didim de yapılan 80 milyon dolarlık marinayı ve Didim in 'Turizm Kenti' ilan edilmesini ve daha pek çok yatırımı sayabiliriz" ifadelerini kullandı.