Yıldız Basketbol Takımından Başkana Ziyaret

Bağlar Belediyesi Basketbol Yıldız Erkek Takımı, Belediye Başkanı Yüksel Baran'ı makamında ziyaret ederek sporcu çocuklara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu.

Belediye Başkanı Yüksel Baran, sporun önemine değindiği konuşmasında sporcuların aynı zamanda okul derslerine dikkat etmeleri gerektiğini ve okulda da başarılı birer öğrenci olmalarını beklediklerini söyledi. Bağlar Belediyesi Antrenörü Gökhan Yıldırım da, "Çocuklarımızla birlikte başkanımızı görmeye geldik. İl şampiyonu olduk. Bölge şampiyonluğu için Elazığ'a gideceğiz. Burada 10-14 Mart'a şampiyonluk maçları yapılacak. İlimizi temsilen gidiyoruz. Elazığ'daki şampiyonaya 8 veya 9 ilimiz katılacak.
Hedefimiz bölge şampiyonu olmaktır. Çünkü iyi çalıştık ve maça hazırız. Turnuvada hedefimize ulaşırsak, bir sonraki amacımız Samsun'da düzenlenecek Anadolu Şampiyonası'nda kentimizi en iyi şekilde temsil etmek olacak" dedi. Yıldırım, ayrıca Diyarbakırlı çocuklara sahip çıktığından ve duyarlı yaklaştığından dolayı Başkan Baran'a teşekkürlerini iletti.
Sporcular da Diyarbakırlı çocukların neler yapabileceğini ispatlamak istediklerini söylediler.