Derimod Türk Kızılayı İle Üniversite Ögrencilerini Isıtıyor

Derimod'un hayata geçirdiği 'Ceket Değişim Kampanyası' kapsamında toplanan ceket ve montlar Türk Kızılayı aracılığı ile yeni sahiplerine ulaşıyor.

Kampanya kapsamında toplanan deri ceket ve montların bir bölümü üniversite öğrencilerine verilmek üzere Yıldız Teknik Üniversitesi'ne teslim edildi.
Derimod "Ceket Değişim Kampanyası" kapsamında toplanan deri ceket ve montlar, Türk Kızılayı aracılığı ile yeni sahiplerine ulaşmaya başladı. Derimod'un, 35. yılına özel olarak düzenlediği kampanya kapsamında Türk Kızılayı'na teslim edilen deri ceket ve montların bir bölümü gençlerin kullanımına sunuluyor. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen tören ile bin 200 adet deri ceket ve mont rektörlük tarafından ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine dağıtılacak.
Ürünlerin teslimi amacıyla düzenlenen tören de bir konuşma yapan Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, "Derimod tarafından bakım ve onarımları yapılarak bizlere teslim edilen ürünleri ağırlıklı olarak Türkiye'nin farklı bölgelerinde üniversite öğrenimi gören genç arkadaşlarımıza ulaştırıyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz bu genç arkadaşlarımızın yanında olmak tüm kurumlarımızın ortak sorumluluğudur" dedi.
Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim ise, "Gardıroplarda atıl durumda bulunan kullanılmayan deri ceket ve montlar bugün bir gencin hayatında önemli bir sorununa çare olabiliyor. Binlerce Derimod müşterisi hiç tanımadığı binlerce kişiyi ısıtıyor. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden birinin sergilendiği bu tip kampanyaların artarak devam etmesi en büyük temennim. Derimod'a güvenen ve kampanyamıza destek veren tüm müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Törenin ev sahipliğini üstlenen Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ise konuşmasında projenin örnek bir model oluşturduğunu belirterek, "Ülkemizin geleceği öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ortak temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla; Türk Kızılayı, Derimod ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nin aynı projede buluşmaları; sosyal yardım kuruluşu, sanayi ve üniversite dayanışmasını gösteren ve model alınması gereken önemli bir işbirliği örneğidir. Bu işbirliği örneklerini güçlendirmek
ve çeşitlendirmek konusunda tüm kamuoyunu bilinçlendirmek büyük önem taşımaktadır" dedi.
Derimod, "Ceket Değişim Kampanyası" kapsamında kullanılmayan deri ceket ve montları 200 TL bedel biçerek, yeni ürünler ile değiştirmiş ve toplanan 30 bin ceketten kullanılabilecek olanları bakım ve onarımını yaparak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla Türk Kızılayı'na teslim etmişti. Türk Kızılayı, Türkiye geneline yayılan şubeleri aracılığı ile önümüzdeki dönemde de deri ceket ve montları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edecek.