Tüm Bel-sen Manisa Teşkilatı Akhisar'da Kahvaltıda Buluştu

KESK'e bağlı Tüm Bel-Sen Manisa yöneticileri ve üyeleri, Genel Başkan Vicdan Baykara'nın da katıldığı kahvaltıda bir araya geldiler.

Tüm Bel-sen Manisa Teşkilatı Akhisar'da Kahvaltıda Buluştu
Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Büyük Salonu'nda düzenlenen kahvaltıya Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara, Manisa ve Akhisar teşkilatlarının yanı sıra, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Nami Aslanboğa, Eğitim-Sen, Büro-Sen, Tek-Gıda-İş, Belediye İş, Bem-Bir Sen Akhisar temsicilikleri üyeleri, Hacırahmanlı, Nuriye, Akbeyli işyeri temsilcileri katıldı.
Akhisar belediye çalışanı olan Bahar Doludağ ve Esma Şen'in doğum günleri nedeniyle, Manisa Şube Başkanı Doğan Koç tebrik edip çiçek verdi. Koç yaptığı konuşmada, gelen konukları tanıttı ve kahvaltılı toplantıya katılanlara teşekkür etti. Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara, genel merkezin yaptığı çalışmalar, demokratik haklar konusunda yargı önünde, İnsan Hakları Mahkemesi'nde sonucu ulaşan başarılı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Manisa Şube Başkanı Doğan Koç, Genel Başkan Vicdan Baykara'ya toplantıya katıldığı için teşekkür etti ve çiçek verdi.