Gelin Gittiği Brezilya'dan Cenazesi Geldi
Brezilya'da yakalandığı tüberküloz hastalığı nedeniyle iki hafta önce ölen ve yaklaşık 15 bin doları bulan masraf yüzünden bugüne kadar Türkiye'ye getirilemeyen 27 yaşındaki Zeliha Taner Massalino, bugün doğduğu köyde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Fabio Massalino, eşinin tabutuna son bir kez dokunup onun için dua etti. Zeliha'nın cenazesinde gözyaşları sel olurken, cenaze yaklaşık iki kilometre omuzlarda taşınarak köyün camisine getirildi. Eşinin tabutunu omuzlayan Fabio Massalino da konuşmakta büyük zorluk çekerken, "Zeliha ile birlikteyken en güzel günlerimi yaşadım. O bana Allah'ın verdiği en büyük hediyeydi. Benim için neden öldüğünü anlamak çok zor. Allah, onun yanında olmasını istediği için onu yanına aldığını düşünüyorum" dedi. Fabio Massalino cenaze namazında saf tutup namaz kılarken, eşini son yolculuğuna yine tabutunu taşıyarak gönderdi.
Zeliha'nın cenazesi Yorga Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Zeliha'nın yaklaşık 15 bin dolar tutan cenaze masraflarını damat Fabio Massalino'nun arkadaşları arasında para toplayarak denkleştirdiği ve talihsiz Zeliha'nın babası Mevlüt Taner'in bu parayı damadına ödeyeceği öğrenildi.
