Akhisar Vergi Dairesi Çalışanları Kutlama Gecesinde Buluştu

21. Vergi Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Akhisar Vergi Dairesi idareci ve çalışanları kutlama gecesinde bir araya geldi.

Akhisar Vergi Dairesi Çalışanları Kutlama Gecesinde Buluştu
Akhisar Belediyesi Gölet Büyük Salon'da düzenlenen gecede, 30 yıl ve daha fazla görev yapan personeller Müdür Yardımcısı Ramazan Aydın, Şefler Ali ihsan Erdoğan, Adem Çürük, Mehmet Çay, veznedarlar Metuş Gül, Abdülkerim Duman'a Teşekkür Belgeleri'ni ve hediyelerini Manisa Vergi Daire Başkanı Yılmaz Çakan takdim etti. TRT ses sanatçıları ve yerel sanatçıların söylediği birbirinden güzel şarkılarla konuklar eğlenerek yorgunluk attılar.
Manisa Vergi Daire Başkanı Yılmaz Çakan yaptığı konuşmada, "Akhisar Vergi Dairesi Müdürümüz Hasan Anamas, idareciliği ve insanlık anlamında her zaman takdir ettiğim arkadaşlarımızdan bir tanesidir. 21. Vergi Haftamızda Manisa merkezinde ve ilçelerimizde dolu dolu haftamızı etkinliklerle kutladık. Böylesine güzel bir geceyle final yapmak çok güzel oldu. Burada olmaktan son derece mutlu oldum. Bizler vergi haftalarında daha çok dışarıya yönelik mükelleflerimize yönelik etkinlikler düzenliyoruz. Aslında Vergi Haftası'nı mükelleflerimizin olduğu kadar bizim de çalışanlarımızın da bir şölen havası içersinde geçirmesi gerekiyor. Vergicilik hizmetini diğer aylarda da yapıyoruz, her türlü sanatsal, kültürel etkinliklerle biraz daha vergiciliği tatlı bir hale getirmenin gayreti içersindeyiz. " dedi