Beylikdüzü'nde Sıra Gecesi Coşkusu

Beylikdüzü Belediyesi ilçe halkına yönelik gerçekleştirdiği zengin sosyal etkinlik ve programlara bir yenisini daha ekledi.

Beylikdüzü'nde Sıra Gecesi Coşkusu
  Beylikdü ; zü ; Belediyesi Kü ; ltü ; r ve Sosyal İşler Mü ; dü ; rlü ; ğü ; tarafından dü ; zenlenen programlar ç ; erç ; evesinde dü ; n gerç ; ekleşen etkinlikte ; Urfa Sıra Gecesi yapıldı . İhlas Koleji Konferans salonunda dü ; zenlenen sıra gecesinde ; sanatç ; ı Zekeriya Ü ; nlü ; konser verdi . Birbirinden hareketli parç ; aların seslendirildiği konsere gelen vatandaşlar ; aileleriyle birlikte eğlenceli saatler geç ; irdi . Mü ; zikseverlere , ç ; iğ kö ; fte ikram edildi .

Programa katılan Beylikdü ; zü ; Belediye Başkanı Yusuf Uzun ; kent halkının alt yapı , ç ; evre , ulaşım , sağlık , gibi birç ; ok alandaki ihtiyacını karşılamaya yö ; nelik ç ; alışmalar gerç ; ekleştirdikleri gibi sosyal gıda olarak nitelendirilebilecek kü ; ltü ; r ve sanat etkinlikleri de dü ; zenlediklerini sö ; yledi . Başkan Uzun konuşmasında ; Atatü ; rk ' ü ; n ' Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuştur ' sö ; zü ; ne yer vererek ; ' Ç ; ok hızlı gelişen ve bü ; yü ; yen ilç ; emizin otel gibi algılanmaması , yaşayan nefes alan bir kent olması , halkımızın eğlenmek ve ç ; eşitli aktiviteleri gerç ; ekleştirmek iç ; in bö ; lge dışına ç ; ıkmak zorunda kalmamaları iç ; in kü ; ltü ; rel ve sanatsal ç ; alışmalar gerç ; ekleştiriyoruz ' dedi .

Beylikdü ; zü ; Belediyesi tarafından diksiyon eğitimi , ç ; ocuk ve yetişkin tiyatroları , eğitici seminer ve konferanslar , birim mü ; dü ; rlü ; kleri arasında dü ; zenlenen turnuvalar ; ilç ; e mü ; zik ö ; ğretmenleri , sivil toplum kuruluşları , engelli vatandaşlar ile kahvaltılı toplantılar , edebiyat sö ; yleşileri gibi ç ; eşitli alanlarda programlar gerç ; ekleştiriliyor .