Erciş Belediyesi'nden Müftü Geylani'ye Veda Yemeği

Van'ın Erciş ilçesinde 4 yıldır müftülük görevinde bulunan M. Faysal Geylani'nin, Van Müftü Yardımcılığı'na tayininin çıkması nedeniyle Erciş Belediye Başkanlığı tarafından bir veda yemeği verildi.

Erciş Belediyesi'nden Müftü Geylani'ye Veda Yemeği
Erciş Öğretmenevi'nde verilen yemeğe İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Yılmaz Yıldırım, Erciş Belediye Başkan Vekili İsmet İnci, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, kamu kurum amirleri ile çok sayıda davetli katıldı. Törende bir konuşma yapan Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, dört yıldır birlikte çalıştığı Müftü Geylani'ye teşekkür ederek ilçede sosyal barışı tesis etme adına kan davalılarını barıştırdığını anlattı.
Erciş Belediye Başkan Vekili İsmet İnci ise, Müftü Geylani'nin ilçe halkı tarafından çok sevildiğini belirtti. Geylani'nin ilçede güzel işlere de imza attığını, yeni camilerin yapılmasına vesile olduğunu, bu arada gittiği makamda da başarılı çalışmalara imza atacağına kalpten inandıklarını söyledi.
Müftü Geylani de, Erciş'ten ayrılacak olmanın hüznünü yaşadığını söyledi. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kendisine verilen vazifeleri Erciş'te yerine getirmek için sürekli gayret ettiğini belirten Geylani, Erciş halkından da helallik diledi. Verilen yemeğin ardından ilçeye yaptığı katkılardan ötürü Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci adına başkan vekili İsmet İnci tarafından Müftü M. Faysal Geylani'ye bir şükran plaketi sunuldu.