Albaraka, 101'inci Şubesini Güngören'de Açtı

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde açtığı şubelerle 2009 yılını 100 şube ile tamamlayan Albaraka, 101'inci şubesini İstanbul'un Güngören ilçesinde açtı.

Albaraka, 101'inci Şubesini Güngören'de Açtı
Geçtiğimiz Kasım ayında marka dönüşüm sürecini tamamlayarak "tek vizyon, tek misyon, tek kimlik" hedefiyle 2010 yılına yeni bir başlangıç yapan Albaraka, şubeleşme faaliyetlerine de hız veriyor. Albaraka'nın Güngören'de açtığı yeni şubesi, aynı zamanda bankanın yeni kurumsal yüzünün hayata geçirildiği ilk şube olma özelliğini taşıyor. Albaraka Güngören şubesinde bireysel müşterilerin bankacılık ihtiyaçları karşılanacak.

Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, Güngören şube açılışında yaptığı konuşmada, her zaman olduğu gibi reel sektörü desteklediklerinin altını çizdi ve ülke ekonomisinin çarklarının dönmesine katkı sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi. Albaraka'nın sağlıklı büyüme stratejisi çerçevesinde 2010 yılında 20 yeni şube açmayı hedeflediklerini vurgulayan Yahşi sözlerine şöyle devam etti:"Albaraka olarak Türkiye genelindeki 101'inci şubemizi Güngören'de açtık. Tüm dünyanın olduğu gibi ülkemizin de içinden geçtiği hassas ekonomik koşullarda, reel ekonominin desteklenmesi bizim önceliğimiz. Reel kesimin finansman ihtiyaçlarını temini ve halkımızın tasarruflarını değerlendirmesi için yeni şubelerimizle müşterilerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. 2010 yılında da, Türkiye'nin dört bir yanında açacağımız şubelerle müşterilerimizin taleplerini karşılamaya ve onlara hep daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz. Hala etkileri hissedilen küresel ekonomik belirsizliğe rağmen büyüme hedefimizi koruyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Güngören şubemizle birlikte genişleyen şube ağımız da bunun önemli bir göstergesidir."