Tanju Özcan'dan Ak Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun'a Jet Yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun'a jet yanıt vererek, 'Bolu için çalıştığımızı unutuyorlar

Tanju Özcan'dan Ak Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun'a Jet Yanıt
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun'a jet yanıt vererek, "Bolu için çalıştığımızı unutuyorlar. Derhal o belediye başkan yardımcısını göndersinler" dedi.
CHP'nin İl Kongresi öncesi yaşanan bayrak krizi iktidarla muhalefet arasında çatışmaya dönüştü. Basın açıklaması yaparak CHP İl Başkanı Tanju Özcan'a sert tepki gösteren Ali Ercoşkun'a yanıt gecikmedi. Özcan, parti binasında gazetecilerle bir araya gelerek yaşanan gelişmeleri anlattı. Kendilerine yapılanın saygısızlık olduğunu söyleyen Özcan, "Herkesin yaptığı bir şeyi yaptık. Kongre öncesi şehrin belirli yerlerine bayraklarımızı astık. Ne hikmetse gece bayraklarımızı topladılar. Biz iktidarda olsak bizde mi böyle yapacağız. Ali Ercoşkun'a telefonda talimat vermedim. Sadece bayrakları toplatan belediye başkan yardımcısını arayıp konuşmasını istedim. Her söylediğimizi çevirip konuşuyorlar. Bizlerin Bolu için çalıştığımızı herhalde unutuyorlar" dedi.
Belediye Başkan Yardımcısının bayrak krizine neden olduğunu ve derhal Bolu'dan uzaklaştırılması gerektiğini söyleyen Özcan, "Dışardan memur olarak gelip Belediye Başkan Yardımcısı olan bu arkadaşımızı şiddetle kınıyorum. Bolulu olup da Başkan Yardımcılığı yapabilecek hiçbir arkadaşınız yok mu? Bu başkan yardımcısı Bolu'ya faydalı olamaz. Derhal uzaklaştırılmalı" diye konuştu.