Tüketici Koruma Derneği'nden Başkan Tahmazoğluna Plaket

Gaziantep Tüketici Koruma Derneği Başkanı İsmet Değirmenci, Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret ederek, göreve geldiği günden bu yana yapılan sıkı denetimlerle bozuk gıda ürünlerinin tüketicilerin sofrasına gelmesini engellediği için teşekkür plaketi verdi.

Tüketici Koruma Derneği'nden Başkan Tahmazoğluna Plaket
Ziyarette bir konuşma yapan Gaziantep Tüketici Koruma Derneği Başkanı İsmet Değirmenci, "Göreve geldiği günden bu yana Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, sağlıksız ve bozuk gıdaların tüketicilerimizin sofrasına gelmeden zabıta ekiplerince yapılan denetimler sonrasında imha edilmesi için titizlikle çalışmaktadır. Kendilerine bu başarılı çalışmalarından dolayı tüm tüketicilerimiz adına teşekkür ediyorum. Şahinbey Belediyesinin yapmış olduğu bu sıkı denetimler sonunda biliyoruz ki artık Şahinbey'de sağlık teröristleri böyle olaylara girişemeyeceklerdir" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı büyük bir memnunluk duyduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, göreve geldikleri günden itibaren zabıta denetimlerini sıkı bir şekilde arttırdıklarını bunu yaparken de amaçlarının esnafa rahatsızlık vermek veya ceza yazmak olmadığını söyleyerek, asıl amaçlarının tüm vatandaşların sağlıklı bir şekilde alışveriş yapması ve beslenmesi olduğunu söyledi. Başkan Tahmazoğlu, "Bazı vicdansızlar menfaat elde etmek için vatandaşımıza kokmuş et ve bozuk gıda yedirmeye çalışıyor. Biz yakaladığımız kokmuş etleri hayvanat bahçesine gönderiyoruz orda bulunan hayvanlar dahi bu kokmuş etleri yemiyorken bu vicdansızlar bu etleri vatandaşımıza yedirmeye çalışıyor. Bizler esnafımızı destekliyoruz ama hijyen ve gramajlara da büyük önem veriyoruz. Dürüst çalışan esnafımızın her zaman yanındayız. Onların işyeri açma ruhsat harçlarını da yarı yarıya düşürdük. Bizler kendi bölgemizde asla sağlıksız ürüne müsaade etmeyeceğiz" dedi.