Chp Nazilli İlçe Teşkilatı'ndan Protokol Ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Süleyman Bülbül ve yönetim kurlu üyeleri Kaymakam Caner Yıldız, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ı ziyarette etti.

Chp Nazilli İlçe Teşkilatı'ndan Protokol Ziyaretleri
CHP İlçe Başkanı Süleyman Bülbül ilçe başkanlığı seçimlerinden sonra yeni oluşan yönetim kulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Kaymakam Caner Yıldız'ı ziyaret etti.
Yeni Yönetim olarak Kaymakam Caner Yıldız'ı ziyaret etmek istediklerini belirten CHP Nazilli İlçe Başkanı Av. Süleyman Bülbül, Nazilli'de yapılacak olan her türlü güzel hizmetlerde var olduklarını söyleyerek, "Biz Nazilli için faydalı olan ne ise o herkes tarafından elbirliği ile yapılmalı" dedi.
Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden ve görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Caner Yıldız, "Hizmet hepimizin amacı. Nazilli'nin iyiliği güzelliği ve insanların refahını yükseltmek için çalışmalıyız" diye konuştu.
BELEDİYE ZİYARETİ
CHP Nazilli İlçe yönetimi daha sonra Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı ziyaret etti.
Nezaket ziyaretine CHP İlçe Başkanı Av. Süleyman Bülbül ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ziyarette CHP İlçe Başkanı Av. Süleyman Bülbül, şunları söyledi: "Geleneksel hale geldiği üzere yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte belediye başkanımıza nezaket ziyareti için buradayız. Belediye başkanımız ile birlikte Nazilli için faydalı işler yapacağımıza inanıyoruz. Bu bağlamda genç, dinamik yapısıyla yeni yönetimimiz de Cumhuriyet Halk Partisi'ni ilçemizde daha da ileriye götürerek, büyük başarılara imza atacaktır"
Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, "İlçe Başkanı Süleyman Bülbül ve yönetim kuruluna hayırlı olmasını, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Belediye Başkanı olarak da siyaset gözetmeksizin hizmetlerimizi tüm vatandaşlarımıza götürmek zorundayız" şeklinde konuştu.
CHP'den CUMHURİYET BAŞSAVCISI SOLMAZ'A ZİYARET
CHP Nazilli ilçe yönetimi daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ı ziyaret etti.
Nezaket ziyaretine CHP Nazilli ilçe Başkanı Av. Süleyman Bülbül ve Yönetim kurulu üyeleri, Pirlibey Belediye Başkanı Hüseyin Horasan da katıldı.
Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Süleyman Bülbül ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olmasını ve başarı dileyerek; "CHP Yönetiminin, Nazilli için başarılı çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı.