Ak Parti Akçakale Yürütme Kurulu Toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçakale İlçe Teşkilatı Yürütme Kurulu, ilçe koordinatörü İsa Kızıldemir başkanlığında toplandı.

AK Parti Akçakale binasında düzenlenen toplantıya İl Yönetiminden Akçakale Koordinatörü İsa Kızıldemir, Akçakale ilçe Başkanı Naif Başak İl Kadın Kolları üyesi Güzide Salur ve Ümran Bilim ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Akçakale Koordinatörü İsa Kızıldemir, özellikle il genelinde en ücra köşede yaşayan insanların Demokratik Açılım konusunda en doğru bilgiye ulaşması için 30 adet Demokratik Açılım süreci kitabını ilçe yönetimine teslim ettiklerini söyledi.
Kızıldemir, herkese açılım konusunu anlatmanın çok önemli olduğunu belirterek, "Demokratik Açılım hükümetimiz tarafından her türlü risk göze alınarak ortaya atıldı. Milli Birlik ve Beraberlik Projesi olarak da bilinen Demokratik açılım konusunda, herkesin rahatlıkla anlayabilmeleri için 30 soru ve 30 cevabı içeren kitapçık teşkilatımızın yöneticilerine iletiliyor. Kitabı okuyup her gittiğimiz yerde en iyi şekilde anlatmaya çalışıyoruz. Amaç herkesin ne olduğunu, nelerin planlanmış olduğunu iyi
bilmesidir" dedi.
Kızıldemir, toplantıların her hafta düzenli olarak yapılması için çalıştıklarını, ileriki tarihlerde artık kendilerinin gelmesine gerek kalmayacağını da ifade ederek, "Her teşkilat kendi bünyesinde düzenli olarak toplanacak. Yapılması gerekenleri konuşacak ve rapor halinde il teşkilatımıza sunacaklar. İl teşkilatımız da düzenli şekilde il genelinin raporlarını genel merkezimize gönderecek. İlerleyen tarihlerde bizlerin sürekli gelmelerine gerek kalmayacak diye düşünüyoruz. Başbakanımızın dediği gibi
çalmadık kapı, sıkmadık el kalmayana kadar dolaşacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve isteklerini öğrenerek gereğini yapmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından yönetim kurulu üyeleri bir süre daha görüş alışverişinde bulundu.