Yozgat Türk Ocağı Yönetim Kurulu Üyeleri Ziyaret Turunda

Yozgat Türk Ocağı yönetim kurulu üyeleri Vali Amir Çiçek ve Belediye Başkanı Yusuf Başer'i ziyaret etti.

Yozgat Türk Ocağı Yönetim Kurulu Üyeleri Ziyaret Turunda
Geçtiğimiz hafta olağan genel kurul toplantısını yapan ve yeni yönetim kurulunu oluşturan Yozgat Türk Ocağı Yönetim Kurulu Başkanı Necati Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Yozgat Valisi Amir Çiçek ve Belediye Başkanı Yusuf Başer'i ziyaret etti. Türk Ocağı Başkanı Necati Şahin, 13 Şubat tarihinde Türk Ocağı olağan genel kurulunda yeni yönetim kurulu oluşturduklarını belirterek, "Türk Ocağı, partiler üstü kamu yararına çalışan bir dernek olduğu için herkesi kucaklayan bir dernektir. Asıl amacımız, Türk Milletine, Türk kültürüne hizmet etmektir, bunu kültürel faaliyetlerimizde, panellerle, sempozyumlarla devam ettiren bir derneğiz. Bu yıl 100. yılımızı kutlamaya başlayacağız. Türk Ocağı, Türkiye'nin en eski sivil toplum örgütüdür. Ülkemizi, milletimizi ilgilendiren konularda, gerek basın bildirilerimizle, sempozyumlarımızla, panellerimizle, konferanslarımızla hizmet edeceğiz" dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Türk Ocağı başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Vali Amir Çiçek, Türk Ocağının kurulduğu günden bu güne kadar belli bir disiplin içerisinde, özellikle bilimsel alanda sosyal ve kültürel alanda, devletimizin birliği, milletimizin bütünlüğü alanında, Türkiye için önemli konular üzerinde çalışmalar yürüttüğünü belirterek, "Türk Ocağı yayınlarda bilim ve sanata önem veriyor, toplumun ihtiyacı olan konulara önem veriyor. İlimizde böyle bir sivil toplum örgütünün varlığı çalışmaları, bizleri mutlu ediyor" dedi.
Belediye Başkanı Yusuf Başer, ziyaretlerinden dolayı Türk Ocağı Yönetim Kurulu Başkanı Necati Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Başer, Türk Ocağı'nın hem ilimizde hem de ülke gelenide çok ciddi çalışmalarının olduğunu ifade ederek, "Türk Ocağı ilimizde yaptığı kültürel etkinliklerle, Yozgat kültürüne büyük katkılar sağlamaktadır. Kendilerine teşekkür ediyor, yeni yönetime başarılar diliyorum" dedi.
Ziyaretler sırasında Yozgat Türk Ocağı Başkanı Necati Şahin, Türk Ocağı'nın yayınlarından Vali Amir Çiçek ve Belediye Başkanı'na hediye ederken, Vali Amir Çiçek'te kendilerine Yozgat Türkülerinin yer aldığı CD hediye etti.