Yozgat Yasiad Üyeleri Belediye Başkanı Yusuf Başer'i Ziyaret Etti

Yozgat Aktif Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (YASİAD) Başkanı Rahmi Nazlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yusuf Başer'i makamında ziyaret etti.

Yozgat Yasiad Üyeleri Belediye Başkanı Yusuf Başer'i Ziyaret Etti
Geçtiğimiz ay olağan genel kurul toplantısını yapan ve yeni yönetim oluşturan YASİAD yönetim kurulu üyeleri, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'i ziyaret etti. YASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Nazlıoğlu, kendilerini kabul ettikleri için Belediye Başkanı Başer'e teşekkür ederek, dernek olarak Yozgat'ın sosyal ve ekonomik yönden kalkınması için üzerlerine düşen görevleri yapmaya çalıştıklarını belirtti. Nazlıoğlu, "Dernek olarak hem ticari, hem de sosyal yönden çalışmalar yapıyoruz. İş adamlarımızla birlikte çeşitli illere ve ülkelere geziler düzenliyoruz. Ticaret hacmimizi geliştirmeye, il dışında ilimizi en iyi şekilde tanıtmaya ve temsil etmeye çalışıyoruz" dedi.
Ziyaretlerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Başer, bir ilin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişiminde sivil toplum örgütlerinin çok önemli olduğunu belirterek, "YASİAD üyleride yaptıkları işlerle ilimizin gelişimine katkı sağlamaktadır" dedi. Daha sona belediyenin 2010 yılı çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Başer, Büyük Cami çevresi ve Nohutlu Tepesi Seyir Terası projesinin şehrin çehresini değiştirecek önemli projelerden biri olduğunu söyledi.