Ak Parti Şehitkamil İlçe Danışma Ve Katılım Toplantısı Yapıldı

AK Parti Şubat ayı Şehitkamil İlçe Danışma Meclisi ve katılım toplantısı yapıldı.

Ak Parti Şehitkamil İlçe Danışma Ve Katılım Toplantısı Yapıldı
Şehitkamil Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Fatma Şahin, Halil Mazıcıoğlu, Özlem Müftüoğlu, Mahmut Durdu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, İl Genel Meclis Başkanı Ömer Nasuhi Güleç, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Er, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile çok sayıda partili ve mahalle temsilcisi katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, "Göreve geldiğimiz günden beri teşkilatımızla içli dışlı olmaya gayret gösteriyoruz. Ayda bir yaptığımız ilçe danışma ve il danışma meclis istişare toplantılarının yararlarını görüyoruz. Genel merkezimizle istişare yapıp demokratik açılım sürecini en iyi şekilde halkımıza ve teşkilatımıza anlatma gayreti içerisindeyiz" dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da, haftada 2 gün ilçe kadın kollarıyla beraber hareket ederek fakir evlerini ziyaret ettiklerini, günde altı muhtarın yanına gidip birebir görüşüp olayı yerinde inceleyip daha hızlı ve kalıcı çözümler üretmeye çalıştıklarını belirtti. Başkan Fadıloğlu, Beykent'te yapılacak olan sosyal tesisin ihalesinin tamamlandığını ve yakında çalışmalara süratle başlanacağını kaydetti.
AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve aynı zamanda Gaziantep milletvekili olan Fatma Şahin ise yaptığı konuşmada, "8 yıl boyunca hep bu şehrin sorunlarını kendi sorunumuz olarak bildik. Milletvekili arkadaşlarımla gazi şehrimize en hayırlısı olan neyse onu yapmaya çalıştık. Muhalefet partileri ise hizmetleri eleştirerek hep köstek oluyorlar. Hiç bir zaman yaptığımız bu güzel işleri görmüyorlar" diye konuştu.
Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun gelişinin Gaziantep için çok iyi bir gelişme olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer de, bir çok projeyi masaya yatırdıklarını, en kısa zaman içerisinde bu projelerin hayata geçirileceğini söyledi.