Başkan Bayram, 'İş Merkezi Sorunu Kimseyi İncitmeden Çözüme Kavuşacak'

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İş Merkezinin çözüme kavuşturulması için ciddi olarak çalıştıklarını söyledi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İş Merkezinin çözüme kavuşturulması için ciddi olarak çalıştıklarını söyledi. Göreve başladığı günden bu yana yüzde 35 hak sahibi oldukları ve yüzde 80'i satılan İş Merkezi binasındaki sorunu aşmak için çalıştıklarını belirten Başkan İsmail Bayram "Kimseyi incitmeden bu işi çözmeye çalışıyoruz" dedi.
Yıllardır atıl durumda olan, Düzce'nin eski Belediye Başkanları Ruhi Kurnaz ve Mehmet Keleş'in ardından göreve gelen İsmail Bayram'da iş merkezinin tamamlanması yönünde arayışlarını sürdürüyor. Konuyla ilgili son gelişmeleri aktaran Belediye Başkanı İsmail Bayram, Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının tamamlanması için iki firmanın vereceği tekliflerin değerlendireceğini kaydetti.
İş Merkezi için ilk defa ciddi bir firmadan teklif aldıklarına dikkat çeken İsmail Bayram, "Önümüzdeki hafta bir firma daha teklifte bulunacak. Biz de bu teklifleri değerlendirmeye alacağız" dedi. Göreve geldiği günden beri bu konu üzerinde ciddi olarak çalıştıklarını vurgulayan Bayram "Binanın tamamı bize ait değil. Böyle olsa çözülebilirdi. Biz yüzde 35 oranında hak sahibiyiz. Müteahhit işyerlerinin yüzde 85'ini de satmış. Kimseyi incitmeden işi çözmeye çalışıyoruz. Zarar olacaksa da herkese eşit dağıtmamız lazım" diye konuştu.
Başkan Bayram, İş Merkezinin hayata geçirilmesi istediklerini kaydederek, "Süreç istediğimiz gibi giderse, bu binayı tamamlayarak hizmete açarız diye düşünüyorum. İş merkezinin hayata geçmesi bizim için önemli. Şimdiye kadar çok şey söylendi. Artık binayı hayata geçirmemiz lazım" dedi.