Köyceğiz'de 'Aile İçi İletişim Ve Mutluluk' Konferansı

Köyceğiz İlçe Müftülüğünce organize edilen 'Aile İçi İletişim ve Mutluluk' konulu konferansı yoğun ilgi gördü.

Köyceğiz'de 'Aile İçi İletişim Ve Mutluluk' Konferansı
Köyceğiz İlçe Müftülüğünce organize edilen "Aile İçi İletişim ve Mutluluk" konulu konferansı yoğun ilgi gördü.
Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen "Aile İçi İletişim ve Mutluluk" Konferansına Köyceğiz Kaymakamı İ. Halil Çomaktekin, bazı daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda verilen konferans, Kur'anı Kerim okunması ile başladı. İlçe Müftüsü Hüseyin Çekin'in açılış konuşması ile başlayan konferansa, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Öznur Özdoğan verdi. Doç. Dr.Özdoğan konuşmasında; " Dinimiz sevgi dinidir, terörle anılması üzücüdür, İslamiyet insanlara ışık dağıtmaktadır" dedi.
Doç Dr. Öznur Özdoğan; Her duanın insana sevgi ve mutluluk getirdiğini de sözlerine ekledi.
ÖZNUR ÖZDOĞAN'IN BİYOĞRAFİSİ:
Konya Ereğli doğumlu olan Doç. Dr.Öznur Özdoğan, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Ana Bilim Dalında "Dindarlıkla İlgili Bazı Faktörlerin Kendini Gerçekleştirme Düzeyine Etkisi " adlı teziyle doktorasını tamamlamıştır. 2000 yılından bu yana Ankara Üniversitesi, İlahiyat Fakültesinde öğretim üyeliğine devam etmektedir. Doç.Dr.Özdoğan, Türkiye'nin Sesi Radyosu'nda gençlere yönelik "Bir Değer, Bir İnsan" ve çocuklara yönelik "Örnek Hayatlar" adlı programları yürütmektedir.