95. Dönem Kaymakam Adaylarından Vali Atalık'a Ziyaret

Eğitimlerini tamamlayarak Şubat ayında görevlerine başlayacak olan 95'nci dönem kaymakam adayları, Çanakkale Valisi Abdülkadir Atalık'ı makamında ziyaret etti.

95. Dönem Kaymakam Adaylarından Vali Atalık'a Ziyaret
Daha önce Eceabat Kaymakamlığı görevinde de bulunan İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı Yardımcısı Muhterem İnce nezaretinde 6 kişilik bir temsilci grubu Çanakkale Valisi Abdülkadir Atalık'ı ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanı Yardımcısı Muhterem İnce, Türkiye'nin tarihi ve kültürel mekanlarını tanıma kapsamında düzenlenen gezi programları çerçevesinde Çanakkale'yi de ziyaret kapsamına aldıklarını belirterek, "Bursa ziyaretinin ardından şimdi Çanakkale'deyiz. Daha önce de Eceabat Kaymakamlığı görevinde bulunmuştum. Eğitimlerini tamamlayan kaymakam adaylarımız ile tarihimizin yazıldığı bu toprakları gezdikten sonra Çanakkale'den ayrılacağız" dedi.
Çanakkale Valisi Abdülkadir Atalık da Kaymakam adaylarını Çanakkale'de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, Şubat ayında göreve başlayacak adaylara başarılar diledi.
Kaymakam adayları Çanakkale'nin tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra Çanakkale'den ayrılacak.