Sevda-Cenap And Müzik Vakfı Onur Ödülü Altın Madalyası, Muammer Sun'a verildi

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı'nın geleneksel olarak verdiği "Vakıf Onur Ödülü Altın Madalyası" bu yılki sahibini buldu. Vakıf Onur Ödülü Altın madalyası

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı'nın geleneksel olarak verdiği "Vakıf Onur Ödülü Altın Madalyası" bu yılki sahibini buldu. Vakıf Onur Ödülü Altın madalyası Muammer Sun'a verildi.

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı'nın bu yıl 23. sünün düzenlendiği "Vakıf Onur Ödülü Altın Madalyası" ödül töreni Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda düzenlendi. Ödül törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve eşi ile davetliler katıldı. Ödül töreninde "Vakıf Onur Ödülü Altın Madalyası" Muammer Sun'a Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan Ertuğrul Günay, bu akşam burada olmanın son derece mutluluk verici, onur verici olduğunu dile getirdi. Günay, Sevda-Cenap And Müzik Vakfı'nın Ankara'nın soğuk iklimini ısıtan nice güzelliklere imza attığını belirterek, bu akşamda burada çok özel bir anı paylaştıklarını sözlerine ekledi.

Ödül töreninde konuşan, Muammer Sun kendisini ödüle layık görenlere teşekkür etti. Ödül töreninin ardından Şef Gürer Aykal yönetiminde Bilkent Senfoni Orkestrası ve Bilkent gençlik korosu, besteci Muammer Sun'un eserlerinden örnekler sundu.