Milletvekilleri Bursa'da vatandaşın sorunlarını yerinde dinledi

AK Parti Bursa milletvekilleri Hayrettin Çakmak, Ali Kul, Mehmet Emin Tutan, Mehmet Ocakden ve Canan Candemir Kılıç, Mollaarap, Yeni Mahalle ve Karaağ

AK Parti Bursa milletvekilleri Hayrettin Çakmak, Ali Kul, Mehmet Emin Tutan, Mehmet Ocakden ve Canan Candemir Kılıç, Mollaarap, Yeni Mahalle ve Karaağaç mahallelerini ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını yerinde dinledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantılarda AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Necmi Akosman da parti olarak mahallelinin istekleri doğrultusunda yatırım ve projelendirme yapılması için yetkililerle irtibata geçeceklerini kaydetti.

Yıldırım Belediye Başkanı Keskin, yapılan çalışmalarla birlikte 10 yıl önceki ilçe görüntüsünden eser bırakmadıklarını ifade etti. Keskin, ilçenin vizyonunu değiştirecek marka projeler ile Yıldırım'ı kentin gözde merkez ilçesi konumuna getirdiklerini vurguladı. Yıldırım'ın sadece çehresini yenilemekle kalmayıp vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri de uygulamaya koyduklarını hatırlatan Keskin, geride kalan 5 yılda hayata soktukları çalışmalarla Yıldırımlı her vatandaşın yüzünü güldürmeyi hedeflediklerini kaydetti.

BURSA'NIN MARKA İLÇESİ YILDIRIM

Yıldırım İlçe Başkanı Necmi Akosman ise AK Parti'nin iktidara geldiği 2003 yılından itibaren Bursa'nın makus talihini değiştirmek adına yapılan yatırım ve projelerin sadece ülkede değil, dünya çapında konuşulmaya başlandığını söyledi. Akosman, şöyle konuştu:

"Yaptığımız çalışmalar ile Bursamızı sadece Türkiye'de değil, dünya üzerinde değeri yükselen kentler arasına soktuk. Bursa'nın değerinin yükselmesi elbette Yıldırım'ın da değerini yükseltmektedir. Yıldırım'da da hayata geçirilen projeler hepimizin malumudur. Artık eski Yıldırım yok. Yıldırım, Bursa'nın marka ilçelerinden biri olmuştur ve bundan sonra da değerini artırmaya devam edecektir. Hep birlikte çok daha güzel bir Yıldırım'ın ortaya çıkması için çalışıyoruz."

AK Partili milletvekilleri, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve AK Parti Yıldırım Yönetim Kurulu üyeleri, toplantıda istek ve şikayetlerini dile getiren vatandaşları tek tek dinledi, mahallelerde yapılması gereken çalışmaların sözünü verdi.