Mhp Nevşehir İl Başkanlığı İstişare Toplantısı

MHP Nevşehir İl Teşkilatı tarafından düzenlenen İstişare Toplantısında, MHP'li belediye başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve parti yöneticileri bir araya geldi.

Mhp Nevşehir İl Başkanlığı İstişare Toplantısı
MHP Nevşehir İstişare Toplantısı, Avanos ilçesine bağlı Topaklı beldesinde gerçekleştirildi. Toplantıya MHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Varol, il ve merkez ilçe teşkilatı yöneticileri, Topaklı Belediye Başkanı Süllü Solmaz, Sulusaray Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak, Akarca Belediye Başkanı Elvan Kurt, Mahmat Belediye Başkanı Faruk Ceyhan, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı ve Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar katıldı.
Burada konuşan MHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Varol, MHP olarak, yerel yöneticilerin ilişkilerini geliştirmesine, yardımlaşmasına ve dayanışmasına önem verdiklerini söyledi. MHP'li Belediyeler olarak, adaletten ayrılmayan, dürüst ve şeffaf bir yönetimi benimseyen, katılımcılığı savunan, planlı ve etkin çalışmalar ile, kaliteli hizmet vermeyi prensip edinmelerinden dolayı halkın teveccühünü kazandıklarını kaydeden Varol, " Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi ''Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partim'' anlayışına sahip olduğumuzdan, hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet sunuyoruz. İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi ve muhtarlarımız ile koordineli çalışmaya özen gösteriyoruz.Mevcut iktidarın, ekonomik güçlülüğü, medya desteği, dış güç desteği ve devlet imkanlarını kullanıyor olması ve partizanca yaklaşımları karşısında, bizler insanlara daha fazla nasıl hizmet ederiz, daha farklı ve kaliteli hizmeti nasıl sunarız, anlayışıyla birbirimizin deneyimlerini ve başarılarını örnek alıp, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunarak projeler üretiyoruz." dedi.
İstişare Toplantısının ardından, MHP'li yöneticiler ve belediye başkanları geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düşen Hasan Basri Çevik'in, Hacıbektaş ilçesine bağlı Yurtyeri köyünde bulunan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.