Kurtlar Vadisi Pusu 103. yeni bölüm fragmanı ATV ekranlarında yayınlandı

Ekranların reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu 103. bölümüyle 9 Aralık Perşembe günü ATV ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 103. bölüm özeti ve fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu 103. yeni bölüm fragmanı ATV ekranlarında yayınlandı
Kurtlar Vadisi Pusu 103. yeni bölüm fragmanı ATV ekranlarında yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 103. son bölümde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu 103. en son bölüm fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu 103. son bölüm fragmanında Polat Alemdar, Memati ve Abdulhey yine bir tuzağa düşüyorlar.

Polat Alemdar, hala mallarının değiştiğini fark etmeyen Yaşar’dan ne isteyecek? Yaşar, Polat’ın bu isteği karşısında ne yapacak? Uyuşturucu satanların önünü kesmek için Polat Alemdar’ın yeni planı ne olacak?

Zaza, Polat’tan habersiz nereyi basacak? Baskın yaptığı mekânın arkasından kim çıkacak?

Zülfikar Ağa, Polat Alemdar’ı kime götürecek? Polat Alemdar, kendisine ve yanındakilere hakaret eden bu adama ne yapacak? Vadide tansiyon giderek yükselirken Polat’ı bekleyen büyük sürpriz ne olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 103. bölümü, 9 Aralık akşamında ATV ekranlarında olacak…

Polat Alemdar, sahte parayla ellerindeki malı alan Yaşar'dan intikamını alabilecek mi? Sünger, Polat Alemdar'ı doğru kişiye mi götürdü? Ayı İbrahim'in kızı Peri, Feller'le niye görüşecek? Feller, Peri'den ne isteyecek? Baba Memduh'un torunu Baran ve sevgilisi Azad'a destek olacağına söz veren Polat, şimdi ne yapacak? Baba Memduh'un düştüğü durum karşısında ne yapacak? Polat Alemdar bekleyen büyük sürpriz ne olacak? Polat Alemdar ve ekibi, uyuşturucu sevkiyatında Yaşar'a nasıl bir sürpriz hazırlayacak?
Kurtlar Vadisi Pusu 103. yeni bölüm fragmanında uyuşturucuları ele geçiren Polat Alemdar, bu uyuşturucuları ne yapacak? Polat ve ekibi yeni bir baskın yapmak için hazırlanıyorlar. Zaza dayı ve adamları kimin mekanını basıyorlar? Savcı hanım Polat ve Ebrunun resmini bavuluna koyarak ne yapmaya çalışıyor? Kulak okşamasıyla ün kazanan Zaza'nın kulağını çeken kim? Polat, elinde ki taşı neden duvara fırlatıyor. Tüm bu soruların cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 103. bölümde belli olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu en son bölüm özeti.

Polat Alemdar, sahte parayla ellerindeki malı alan Yaşar'dan intikamını almak için ne yapacak? Sünger, Polat Alemdar'ı kime götürecek? Ayı İbrahim'in kızı Peri, Feller'le niye görüşecek? Feller, Peri'den ne isteyecek? Lale Zara, Bulut'un öldürülmesinin arkasındaki ismi öğrenecek mi? Baba Memduh'un torunu Baran ve sevgilisi Azad'a destek olacağına söz veren Polat, kimden yardım isteyecek? Torununu ifade vermeye götüren Baba Memduh'u bekleyen büyük sürpriz ne olacak? Polat Alemdar ve ekibi, uyuşturucu sevkiyatında Yaşar'a nasıl bir sürpriz hazırlayacak? 


KURTLAR VADİSİ PUSU 103. BÖLÜM FOTO GALERİ