Bakan Çelik: 8 yılda ne söz verdiysek yerine getirdik

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Ovaazatlı beldesi belediye başkanını seçmek için yarın sandık başına gidiyor. Belde sakinlerine seslenen Dev

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Ovaazatlı beldesi belediye başkanını seçmek için yarın sandık başına gidiyor. Belde sakinlerine seslenen Devlet Bakanı Faruk Çelik, ''İktidar partisi olarak 8 yıldır hangi sözü verdiysek yerine getirdik, alnımız açık. Laf üretmedik, söyledik, söylediklerimizi de yerine getirdik.'' dedi. Bakan Çelik, belde sakinlerine ilginç bir teklifte bulunarak, "Ovaazatlı'nın talepleri var. 6 ay içinde bu talepleri yerine getiremezsek 7 ay sonraki seçimlerde sizden oy istemiyoruz. Eğer yaparsak 2 kat daha hizmet gelecek sözünü veriyorum." dedi.

İlçe sakinlerinin müracaatı üzerine Danıştay'ca yeniden belde statüsüne kavuşan Mustafakemalpaşa'nın Ovaazatlı beldesi tarihinin en hareketli günlerini yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ziyaret ettiği beldede bugün Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener halka hitap etti. Dün Bursa'ya gelirken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek Bursa'nın sorunları ve Ovaazatlı'da yapılacak seçimlere ilişkin görüşme yaptığını anlatan Çelik, yarınki seçimde kim iyi hizmeti getirecekse onun kazanmasını diledi.

AK Parti hükümetinde Türkiye'nin her köşesine hizmet gittiğini kaydeden Çelik, "Karaköy var Mustafakemalpaşa'da, bir gecede yandı kül oldu. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş bir hizmet gerçekleştirdik. 'Kış gelmeden evinizi teslim edeceğiz' dedik. O dönemde muhalefet 'Atıyorlar, yapamazlar' dedi. Yangın Nisan'da çıktı. Aralık'ta tüm Karaköylüler evlerini, ahırlarını teslim aldı. Ne dediysek yaptık. 8 yıldır kime hangi sözü verdiysek yerine getirdik, alnımız açık. Laf üretmedik söyledik, söylediklerimizi de yerine getirdik. Eğer seçilirse İlhan Gürtaş'ın sağ yanında hükümetin bakanı ben Faruk Çelik ve tüm milletvekillerimiz olacak. Solunda ise Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile diğer ilçe belediye başkanlarımız yer alacak. Ovaazatlı'nın talepleri var. 6 ay içinde bu talepleri yerine getiremezsek 7 ay sonraki seçimlerde sizden oy istemiyoruz. Eğer yaparsak 2 kat daha hizmet gelecek sözünü veriyorum." diye konuştu.