2011 yılının ilk bebeğinin ismi Beyzanur

2011 yılının ilk bebeği Beyzanur Süleymaniye Kadın Doğum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Semiha Şakir Kadın Doğum Evi'nde dünyaya geldi. 50 santimetre b

2011 yılının ilk bebeği Beyzanur Süleymaniye Kadın Doğum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Semiha Şakir Kadın Doğum Evi'nde dünyaya geldi. 50 santimetre boyunda 3 kilo 580 gram ağırlığında sağlıklı bir şekilde doğan Beyzanur'a İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu çeyrek altın taktı.

Semiha Şakir Doğum Evi'nde gerçekleşen doğumda Nadiye Eşiter (25) saat 00.01'da 3 kilo 580 gram ağırlığında bir kız çocuk dünyaya getirdi. Nadiye ve Barış Eşiter çiftinin ikinci çocuğuna Beyzanur ismi verildi. Sezaryenle dünyaya gelen Beyzanur bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu anne Nadiye Eşiter'in ise narkozun etkisiyle uyutulduğu öğrenildi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eşi Gül Mutlu da doğumevine gelerek, yeni doğum yapan anneleri ziyaret etti. Yeni doğum yapan bebeklerin sağlıklı olmasını temenni ettiğini belirten Vali Mutlu, "Yeni yılın ilk saatlerinde sevgili annelere mutluluk dilemek için buraya geldik. Umarım yeni doğan yavrular anne, babalarına, vatanına ve milletine hayırlı evlat olur." dedi. Baba Eşiter'e iyi dileklerini sunan Mutlu, yılın ilk bebeğine çeyrek altın taktı.

İkinci çocuğunu kucağına alması nedeniyle çok mutlu olduğunu belirten baba Barış Eşiter, "Yavrumun sağlıklı olması çok önemli. İnşallah eşim de sağlıklı bir şekilde yanıma gelir." ifadelerini kullandı.

VALİ MUTLU: EMNİYET TEŞKİLATININ YARISI GÖREVDE

Öte yandan İstanbul'daki asayiş olayları ile ilgili de bilgi veren Vali Mutlu, "İstanbul'da şu anda farklı alanlarda kalabalıklar var. Şu ana kadar olumsuz bir hadise yaşanmadı. Bu gece emniyet teşkilatının yarısı görevde. Tüm emniyet ve jandarma teşkilatına teşekkürü bir borç biliyorum." diye konuştu.