Yılın Kaymakamı: 'Caner Yıldız'

Nazilli Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerince yaklaşık 5 yıldır Nazilli'de görev yapan Nazilli Kaymakam Caner Yıldız, 'Yılın Kaymakamı' seçildi

Yılın Kaymakamı: 'Caner Yıldız'
Nazilli Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerince yaklaşık 5 yıldır Nazilli'de görev yapan Nazilli Kaymakam Caner Yıldız, 'Yılın Kaymakamı' seçildi. Dernek Başkanı Turan Mahallesi Muhtarı Serpil Akçasakız ve dernek üyesi muhtarlar, Caner Yıldız'ın makamına yaptıkları sürpriz ziyarette kendisine plaket takdim ettiler.
Nazilli'de daha önce kurulan ve köy muhtarlarının yoğunlukta olduğu Nazilli Muhtarlar Derneği'nden ayrılan merkezdeki 22 mahalle muhtarı, İsabeyli'den 5, Pirlibey'den de 4 mahalle muhtarını da yanlarına alarak 'Nazilli Mahalle Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni' kurdu. Yaptığı açıklamada, derneğin halkla dayanışma ve muhtarlar arasında işbirliği sağlamak amacıyla kurulduğunu belirten Dernek Başkanı Serpil Akçasakız, "Halkın sorunlarını doğru bir şekilde kamu yöneticilerine aktarmak için çalışacağız. Nazilli'de Muhtarlar eskiden beri tek dernek çatısı altındaydı. Fakat köy muhtarlarına yapılan desteklemeler ile bizlerin desteklemeleri çok farklı olduğu için işleyişte ve toplantılarda çok sıkıntı çekiyorduk. Biz de sorunlarımızı daha iyi çözebilmek için 31 merkez ve belde mahalle muhtarı olarak bir araya geldik ve yeni bir dernek kurduk. Nazilli'de bulunan mahalle muhtarlarıyla sosyal, kültürel ve her türlü dayanışmada bulunmak ve çalışmalar yapmak istiyoruz. Sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çatışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek ve destek almak istiyoruz. Bu konuda bize öncülük yapan ve destek veren kaymamamıza ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.
AMACIMIZ ÜLKEMİZE VE HALKA HİZMET
Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, kendisine verilen plaketten dolayı muhtarlara teşekkür etti. Yıldız;"Amacımız halka ve ülkemize hizmet. Şuanda görev yaptığım 14. yer olan Nazilli benim için ayrı bir öneme sahip. Şehrimizin gözü kulağı olan, gücümüzü aldığımız muhtarlarımızdan aldığım bu sürpriz unvan beni çok mutlu etti. Sizlerle 4 yılı geçen süredir birlikte çalışmaktayız. İlçenin daha iyi hizmet alması için sosyal görevleri hep birlikte yerine getirmeye çalışıyoruz. Belediyeden en küçük sivil toplum kuruluşuna kadar hepimize bu görev düşüyor. Biz burada sadece öncülük yapıyoruz. Sizlerin görüşleri sayesinde hizmet üretiliyor. İnceliğiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.