Eğitimcilerden Başkan Vekili Halimoğlu'na Ziyaret

Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu'nu ziyaret eden Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Esen, okulun eksikleri için destek istedi.

Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Esen, Milli Egemenlik Mahalle Muhtarı Aydın Şirin, Çağlayan Mahalle Muhtarı Mustafa Uslu ve Okul Aile Birliği yöneticileri Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Manavgat Belediyesi'nin Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'na yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Vekili Halimoğlu'na teşekkür eden Esen, plaket verdi. Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Esen, "Okulumuzun bir çok eksiği bulunuyor. Öncelikle bir fen laboratuvarına ihtiyacımız var. Bunun için 24 bin TL gerekiyor. Bu konuda destek bekliyoruz. Maddi destek sağlayacak hayırseverlerin ismini laboratuvara vereceğiz" dedi.
Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu ise belediye olarak merkez ve köylerdeki ilköğretim okullarına talepler doğrultusunda destek verdiklerini ifade ederek, okulun istinat duvarı ve çevre düzenlemesi konusunda gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.