Başkan Bozbey'den Engellilere Destek Sözü

Uludağ Üniversitesi Engelli Öğrenci Danışma Destek Birimi'nin organize ettiği, Nilüfer Belediyesi ile Kas Hastalıkları Derneği Bursa Şubesi'nin destek verdiği Dünya Engeliler Günü etkinliğinde özürlülerin sıkıntıları ele alındı

Başkan Bozbey'den Engellilere Destek Sözü
Uludağ Üniversitesi Engelli Öğrenci Danışma Destek Birimi'nin organize ettiği, Nilüfer Belediyesi ile Kas Hastalıkları Derneği Bursa Şubesi'nin destek verdiği Dünya Engeliler Günü etkinliğinde özürlülerin sıkıntıları ele alındı.
Uludağ Üniversitesi Mediko Sosyal binasında düzenlenen etkinliğe destek veren Tan İlköğretim Okulu öğrencileri anlamlı bir davranışa imza attı. İrem Süleymanoğlu önderliğinde toplanan paralarla alınan tekerlekli sandalye, engelli bir üniversite öğrencisine hediye edildi. Üniversite öğrencileri tarafından toplanan kitaplar ise Kas Hastalıkları Derneği Bursa Şubesi'ne bağışlanırken, Nilüfer Belediyesi de ortopedik engelli bir üniversite öğrencisine tekerlekli sandalye hediye etti .
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, anlamlı bir davranışa imza atan Tan İlköğretim Okulu öğrencileri adına İrem Süleymanoğlu, Egemen Aksu ve Zeynep Öztan'a teşekkür plaketi verdi.
Engelli öğrencilerle yakından ilgilenerek sıkıntılarına kulak veren Bozbey, "Bizler, kent hakkı ve temel hak çerçevesinde yürüttüğümüz engellilere yönelik çalışmalarımızla engelli topluluğunun sosyal hayata katılma kapasitesini arttırmayı, kentsel hizmet sunumunda dezavantajlı grupları desteklemeyi amaçlıyoruz. Her projemizde engellilerimizi göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz" dedi.
Engelli öğrenciler de sıkıntılarını dile getirdiği etkinlikte zaman zaman duygulu anlar yaşandı.