Ak Parti Salihli İlçe Gençlik Kolları, Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Salihli İlçe Gençlik Kolları Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, Simit Sarayı'nda düzenlenen kahvaltıda biraraya geldi.

İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı kahvaltıda gençlik kolları yürütme ve yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. 12 yeni üye de düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alpaslan Balcı, "Yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile tanışmak ve üyelerimizi yeni yönetime tanıtmak amacıyla düzenlediğimiz bu kahvaltıda bir araya geldik. Yapılacak olan genel seçimlerde partimizi daha iyi yerlere taşımak için genlik kolları olarak bize büyük görevler düşüyor. Bizde bugünden itibaren seçim startını vermiş bulunuyoruz." dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ise "Yeni yönetim olarak bir aydan beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreçte yapılacak olan seçimlerde kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte tek vücut olarak AK Parti'yi Salihli'de birinci parti yapmak için var gücümüzle çalışacağız."diye konuştu.